ΖΩΔΙΑ

11/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

10 Οκτωβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0_8.jpg

Το απόλυτο τετράγωνο ανάμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό και τον Άρη από τον Υδροχόο ενεργοποιείται την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και από την παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό που θα τεντώσει τα νεύρα των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η μάχη ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την εξωστρέφεια δεν είναι παιχνίδι, καθώς αυτή η παράσταση μπορεί να μην αναίμακτη. Η διάθεση για να κλειστείς στον εαυτό σου θα βρει αντιστάσεις από ανθρώπους γύρω σου που προσπαθούν να σε κάνουν να κοινωνικοποιηθείς και να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες που απαιτούν αρκετό διάλογο. Πρόκειται όμως για ένα διάλογο που δε στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, αφού μπορεί να νιώθεις άβολα με τις απόψεις των γύρω σου, είναι πιθανό να υψώνεις αντιστάσεις απέναντι σε ένα ρόλο που θα σου ανατεθεί, ίσως να θεωρείς τον εαυτό σου διαφορετικό από τους γύρω σου. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να προκύψει μία έντονη κριτική για τα πρόσωπα γύρω σου, κάνοντας σε να φανείς έντονα επικριτικός/η και απόλυτος/η.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.