ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα (αλλά θα βγουν κερδισμένα)


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2018

vgu1rufkt3wn1zyxswar_14672519443_13d8873062_k.jpg

Το σύμπαν είναι γεμάτο από έντονη ενέργεια τελευταία. Μπορείτε να το νιώσετε; Είναι μία συναρπαστική περίοδος για την αστρολογία, αλλά πολλοί δεν εκτιμούν και τόσο όλη αυτή την ενέργεια. Συγκεκριμένα, αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι και η καλύτερη για κάποια ζώδια. Αυτό δε σημαίνει πως είναι όλοι καταδικασμένοι να περάσουν απαίσια αυτή την εβδομάδα, αλλά όταν λέμε "χειρότερη" εννούμε πως θα είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι προκλήσεις, όμως, μας δίνουν κίνητρο και μας κάνουν να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με περισσότερο πάθος. Κρατήστε αυτό για αυτή την εβδομάδα.

Kριός

Οι Κριοί είναι ιδιαίτερα παρορμητικοί, ωστόσο, με τον Ερμή - τον πλανήτη των επικοινωνιών και της λογικής σκέψης - να κάνει τετράγωνο με τον Άρη στις 19, μπορεί να βιώσετε έντονα συναισθήματα, απότομο θυμό και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποια διαμάχη. Τουλάχιστον, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προκλήσεις σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη διανύετε μία έντονη συναισθηματικά περίοδο, γι' αυτό θέστε τους στόχους σας και προχωρήστε προς αυτούς.

 

Διαβάστε επίσης: 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Οκτώβριο

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ταύρος

Αν είστε Ταύρος, τότε αξίζετε λίγη αγάπη και προσοχή, αφού η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Όχι μόνο σας κάνει να αμφισβητείτε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά μπορεί να νιώθετε πως όλα είναι εξαιρετικά περίεργα. Μην ανησυχείτε, γιατί αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Σκεφτείτε τις σχέσεις σας, το τι σας προσφέρουν κι αν σας κρατούν πίσω. Δώστε βάση στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Με τον ήλιο στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, είστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Η ενέργεια που σας περιβάλλει είναι αρμονική - οπότε γιατί βρίσκεστε σε αυτή τη λίστα; Ο λόγος είναι απλός. Η σελήνη θα μπει στο ζώδιο του Αιγώκερου στις 16 του μήνα, που είναι το απέναντί σας ζώδιο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα συναισθήματα για τις πιο στενές σας σχέσεις, να νιώσετε πως θέλετε να μείνετε ακίνητοι και πως δεν καταλαβαίνετε το περιβάλλον σας. Ακούστε την καρδιά σας. Θα περάσει σύντομα όλο αυτό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.