AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που μπορεί να σας προδώσουν


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2018

photo-1536010447069-d2c8af80c584.jpg

Μπορεί κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικό, αλλά όλοι έχουν αρνητικά στον χαρακτήρα τους και ως αποτέλεσμα, να μην αλληλεπιδρούν πάντα καλά. Πολλοί μπορούν να ταυτιστούν με αυτό - όλοι μας έχουμε είτε μπει σε έναν περιστασιακό κύκλο κουτσομπολιού, έχουμε πει κάποιο ψέμα ή έχουμε κρατήσει μυστικά. Αυτό είναι ο άνθρωπος και σημαίνει πως έχουμε χώρο για βελτίωση.

Επίσης, κάθε ζώδιο μπορεί να περάσει από διαφορετικές φάσεις, λόγω των αστρολογικών φαινομένων. Όλοι έχουμε κάποιες τάσεις ανά καιρούς, ωστόσο, κάποια ζώδια τις έχουν περισσότερο από άλλα: 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που τους αρέσει το κουτσομπολιό και δεν μπορούν να κρατηθούν από το να μοιραστούν κάτι ενδιαφέρον που άκουσαν ή τους είπαν. Γι' αυτό συχνά μπορεί να έχουν επιπτώσεις όταν δεν μεταφέρουν ακριβώς την αλήθεια.

Καρκίνος

Είναι γνωστός πως οι Καρκίνοι είναι από τα πιο φιλικά ζώδια. Αλλά πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιοήσουν την καλή τους φήμη προς όφελός τους και να γίνουν χειριστικοί για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό όμως μπορεί να έχει επιπτώσεις, αν δεν είναι ειλικρινείς γι' αυτό που ζητούν.

 

Διαβάστε επίσης: Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος Οκτωβρίου σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Λέων

Ένας Λέων μπορεί να θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά συχνά θα το κάνει με ανθυγιεινό τρόπο. Δεν θα σκεφτεί ότι οι πράξεις του μπορεί να πληγώνουν τους άλλους ή αν καταστρέφει την καλή του φήμη. Θα δημιουργήσει δράμα στους γύρω του, έτσι ώστε να ανέβει στη κορυφή όσο οι άλλοι προσπαθούν να βρουν άκρη στη σύγχιση.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί συχνά να φαίνεται ιδιαίτερα επικριτικός και ενδεχομένως αγενής. Θα το κάνει μέχρι ο άλλος να χάσει την αυτοπεποίθησή του και να κάνει τα πράγματα όπως θέλει εκείνος. Αν ακούσει και τους άλλους, μπορεί να ανακαλύψει πως μπορούν να βοηθήσουν στο να πετύχει τους στόχους του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να ανοιχτεί και να εμπιστευθεί άλλους, γι' αυτό και φαίνεται τόσο μυστικοπαθής και μη εμπιστεύσιμος. Μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις των άλλων και αυτό να μοιάζει λίγο τρομακτικό. Αν είναι πιο ειλικρινής με τα συναισθήματά του, οι θετικές εξελίξεις θα αξίζουν την προσπάθεια.