ΖΩΔΙΑ

29/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

28 Οκτωβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου μοιάζει να δηλώνει πως υπάρχει ένα μεταβατικό σημείο στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, το οποίο δείχνει την ανάγκη αλλαγής πορείας. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική είναι  και πάλι  παρούσα και δείχνει τα δόντια της, δηλώνοντας πως είναι σχεδόν απίθανο να βρεθούν κοινοί κώδικες επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτά τα δύο σημεία. Η ανάγκη για ασφάλεια θα κονταροχτυπηθεί με την ευκαιρία ή την απαίτηση για μία αναμέτρηση που θα βοηθούσε ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποιες γκρίζες ζώνες, να κλείσουν ανοικτές εκκρεμότητες, να τελειώσουν οι δικαιολογίες. Θα χρειαστεί να σταθείς στα πόδια σου και να εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο θέλεις να απομακρυνθείς από μία κατάσταση που σε ζορίζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως αισθάνεσαι άβολα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.