ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2018

photo-1518080745628-031e8d7e78c7.jpg

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού και έχει να κάνει με δύναμη αλλά και με σκοτάδι. Βέβαια, η Νέα Σελήνη φέρνει πάντα νέα ξεκινήματα και η συγκεκριμένη είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε reset, αφού φέρνει πάθος και αποφασιστικότητα. Δείτε πώς θα σας επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιό σας: 

Kριός

Η Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα στον όδγοο οίκο σας, που σχετίζεται με το σεξ, τα οικονομικά και τη μεταμόρφωση. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή; Η αλλαγή έρχεται.

Ταύρος

Η σελήνη βρίσκεται στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Χρειάζεται μήπως να ξεκόψετε από κάποιον; Να δουλέψετε μία σχέση; Η ενέργεια του Σκορπιού είναι δραστική και μπορεί να σας παρασύρει.

Δίδυμος

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον οίκο της υγείας και της καθημερινότητας. Είναι ικανοποιητικό το πρόγραμμά σας ή λειτουργεί καλά με την υγεία σας; Αν όχι, είναι μία καλή ευκαιρία να βάλετε την υγεία σας προτεραιότητα.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του πάθους, της δημιουργικότητας και της προσωπικής αλήθειας. Υπάρχει αγάπη και δημιουργία στον αέρα; Νέα ξεκινήματα στις ερωτικές σχέσεις μπορεί να έρθουν.

Λέων

Η νέα σελήνη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο της οικογένειας, οπότε περιμένετε νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται αλλαγές στο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Το να βοηθάτε τους άλλους είναι υπέροχο, αλλά μη ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες στη πορεία. Η νέα σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα στον τομέα των σκέψεων και της προφορικής έκφρασης. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Η νέα σελήνη στο Σκορπιό φέρνει νέα ξεκινήματα στον δεύτερο οίκο του εισοδήματος, των αξιών και της αυτοεκτίμησης. Η διαίσθησή σας παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή τη περίπτωση κι επίσης μπορεί να έρθουν απρόσμενα χρήματα.

Σκορπιός

Αυτή είναι η νέα σελήνη σας, Σκορπιοί. Έχετε μόνο μία το χρόνο, οπότε χρησιμοποιήστε τη σωστά. Βρίσκεται στον πρώτο οίκο του εαυτού, της προσωπικής οπτικής και της εμφάνισής σας. Συγκεκριμένα, η αλλαγή που θα έρθει θα σας επηρεάσει ψυχικά και σωματικά. Γίνονται αλλαγές μέσα σας όσο μιλάμε, οπότε αυτή η νέα σελήνη θα δώσει την έξτρα ώθηση. Μην φοβηθείτε να απελευθερωθείτε.

Τοξότης

Η νέα σελήνη έρχεται την κατάλληλη στιγμή και θα φέρει νέα ξεκινήματα όσον αφορά τη ψυχή και τη σχέση σας με το σύμπαν. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Προχωράτε προς τα πάνω. Η νέα σελήνη επηρεάζει τις φιλίες και το δίκτυό σας. Είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε έναν κύκλο φίλων; Ή να συνεργαστείτε με επαγγελματίες σε κάποιο νέο project;

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά για εσάς, αφού η νέα σελήνη επηρεάζει την καριέρα και τη μοίρα σας. Είστε χαρούμενοι στη δουλειά; Ίσως νιώσετε την ανάγκη για μία δραστική αλλαγή.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει κάτι που να αγαπάτε περισσότερο από το να ονειρεύεστε. Η νέα σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα στον ένατο οίκο του ταξιδιού, της πίστης και της προσωπικής φιλοσοφίας. Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη κίνηση; Ίσως να κάνετε αυτό το άλμα πίστης. Ακούστε τη καρδιά σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.