ΖΩΔΙΑ

Πώς η αλλαγή ώρας επηρεάζει το ζώδιό σας


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

photo-1502323777036-f29e3972d82f.jpg

Ο ήλιος έχει αρχίσει να δύει όλο και νωρίτερα όσο περνούν οι μέρες και η ώρα άλλαξε από καλοκαιρινή σε χειμερινή. Φυσικά, αυτή η αλλαγή επηρεάζει τις ζωές μας, αλλά και το ζώδιό μας.

Κριός

Μπορεί να νιώθετε λίγο λιγότερο ο εαυτός σας - αλλά το συναίσθημα αυτό είναι προσωρινό. Η καθημερινή σας ρουτίνα ίσως αναταράχθηκε, οπότε κάντε ένα βήμα πίσω αυτές τις μέρες και μετά μπορείτε να συνεχίσετε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ταύρος

Με μία extra ώρα στη μέρα, έρχεται και ένα boost ενέργειας για εσάς. Θέλετε να βγείτε έξω και να περάσετε καλά, ενώ οι ρομαντικές σας αισθήσεις βρίσκονται στο peak τους.

Δίδυμος

Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να καθίσετε στον καναπέ σας με κουβέρτα και να δείτε τηλεόραση - να ξεκουράσετε το σώμα και τα νεύρα σας. Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψετε δριμύτεροι.

Καρκίνος

Νιώθετε πιο κοινωνικοί και έχετε όρεξη να βγείτε έξω και να περάσετε καλά. Η αλλαγή ώρας δεν σας επηρέασε καθόλου αρνητικά, οπότε συνεχίστε έτσι!

Λέων

Νιώθετε την ανάγκη να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας όσο πιο πολύ μπορείτε και φυσικά να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μείνετε οργανωμένοι.

Παρθένος

Αυτή τη περίοδο επικεντρώνεστε στον εαυτό σας - κι αυτό είναι καλό γιατί τείνετε να βοηθάτε τους άλλους πολύ περισσότερο απ' όσο πρέπει. Δε πειράζει να είστε λίγο εγωιστές που και που.

Ζυγός

Μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι απ' ότι συνήθως και ειδικά στην κριτική των άλλων. Να θυμάστε πως η κακή σας διάθεση οφείλεται απλά στην αλλαγή του προγράμματος ύπνου σας, οπότε μην ανησυχείτε. Θα νιώσετε γρήγορα καλύτερα.

Σκορπιός

Μπορεί να επικεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό και τις αναμνήσεις σας. Μία αίσθηση νοσταλγίας ενδεχομένως να σας κυριεύσει, αλλά ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τα βαθιά συναισθήματα, Σκορπιοί. Ανακαλύψτε τις εσωτερικές αλήθειες που σας περιμένουν.

Τοξότης

Μπορεί να μη νιώθετε ο εαυτός σας και όλα να φαίνεται σα να καθυστερούν - και να μη βοηθούν στη γεμάτη ρουτίνα σας. Κάντε υπομονή.

Αιγόκερως

Μπορεί μερικές φορές να νιώθετε το σώμα σας ξένο και η ενέργεια να δυσκολεύει τη καθημερινή σας ρουτίνα. Μείνετε δυνατοί, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα επιστρέψετε στη συνηθισμένη σας κατάσταση άμεσα.

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες ίσως να νιώσετε πιο εξουθενωμένοι από ποτέ. Περάστε το Σαββατοκύριακο στο κρεβάτι και πάρτε τη δύναμη που χρειάζεστε. Φροντίστε τον εαυτό σας!

Ιχθείς

Προσέξτε πάνω σε ποιον ξεσπάτε, Ιχθείς, οι άλλοι μπορεί να νιώθουν το ίδιο ευαίσθητοι. Γι' αυτό προσέξτε να μην μπείτε σε διαμάχες και καταλήξετε να τσακώνεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.