ΖΩΔΙΑ

10/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

9 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0.jpg

Η παραμονή της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και η απουσία σημαντικών όψεων με άλλους πλανήτες, δείχνει πως η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για κάποιες στιγμές που δεν εμπεριέχουν έννοιες που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αν έχεις καταφέρει να βρεθείς σε έναν τόπο μακριά από τα προβλήματα σου, τότε φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να λειτουργήσεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζεις. Φρόντισε να επισκεφτείς μέρη που δεν έχεις ξαναδεί και να γεμίσεις την ημέρα σου με επαφές με ανθρώπους που είναι πιθανό να σε βοηθήσουν να αποβάλεις από το μυαλό σου ότι είναι αυτό που σε βαραίνει. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία ώστε να πάρεις κάποιες πληροφορίες που είναι χρήσιμες στην προσπάθεια σου να διαλευκάνεις ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή και σε μπερδεύει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.