ΖΩΔΙΑ

12/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

11 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0_1.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου φαίνεται να ρίχνει ένα έντονο βάρος στη διάρκεια της ημέρας, αφού υπάρχουν αισθήσεις που ένστικτα που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) τότε είναι αρκετά πιθανό να θέλεις να αντιμετωπίσεις το χρόνο κατά μέτωπο, να τρέξουν κάποιες διαδικασίες, να καταφέρεις να επιτύχεις το στόχο σου χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις με το χρόνο. Η βιασύνη όμως μπορεί να οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και ακατάλληλες συναναστροφές, που θα φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που δε θα ήθελες να επαναλάβεις. Προσπάθησε λοιπόν να λειτουργήσεις στο σήμερα, χωρίς να μπερδεύεσαι με το χθες, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, οι αποκρίσεις θα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.