ΖΩΔΙΑ

13/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

12 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η ενεργοποίηση ενός έντονου Τ-τετραγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό, τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό μοιάζει να δημιουργεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Οι σκληρές και κάπως απόλυτες αποκρίσεις μπορεί να γίνουν αφορμές για να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις στις οποίες έχε χαθεί η ισορροπία και οι ρόλοι. Μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις πάνω σε ένα ζήτημα που καλείται να επαναδιαπραγματευτεί και να τεθεί σε καινούργια βάση. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν μπορούν να υπάρχουν συναισθηματικές αποκρίσεις και πως αποφασίζεις να παγώσεις μπροστά σε μία κατάσταση που δεν είναι όπως τη συνάντησες πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.