ΖΩΔΙΑ

Τα (τυχερά) ζώδια που δε θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2018

photo-1533294455009-a77b7557d2d1.jpg

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει και θα επηρεάσει την επικοινωνία, τη τεχνολογία και τις μεταφορές. Ξεκινώντας από τις 16 Νοεμβρίου στον εξαιρετικά ειλικρινή και αυθόρμητο Τοξότη και τελειώνοντας στις 6 Δεκεμβρίου στον μυστηριώδη και στρατηγικό Σκορπιό, ήρθε η στιγμή να γίνουμε πολύ προσεκτικοί. Να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε, να μην δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις και να τελειώσουμε όλα όσα δουλεύουμε αντί να ξεκινήσουμε καινούρια. Αν και όλοι θα δυσκολευτούν, υπάρχουν κάποιοι που θα περάσουν λίγο καλύτερα από άλλους.

Δείτε ποια ζώδια είναι αυτά:

Λέων

Μπορεί να λάμπετε, αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν λυπάται κανέναν, ούτε εσάς. Ωστόσο, υπάρχει μία χρυσή τομή που κάνει τη διαφορά και έχει να κάνει με το ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησής σας. Δεν είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε κάποιο καλλιτεχνικό project, ούτε να πιέσετε τη διασκέδαση. Προσπαθήστε να χαρίσετε στον εαυτό σας απλές χαρές και να βρείτε ξανά το παιδί μέσα σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να σας επηρέασει, αλλά θα σας επιβραβεύσει την ίδια στιγμή, αφού ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο σας της φαντασίας και της διαίσθησης. Μην αγνοήσετε τα μηνύματα που σας στέλνει το υποσυνειδητό σας, ακόμα κι όταν το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι και το πιο δύσκολο. Να θυμάστε, δε μπορείτε να πάτε κόντρα στην αλήθεια.

Υδροχόος

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 11ο οίκο σας των φίλων και έτσι θα κάταφέρετε να κάνετε υπέροχες διασυνδέσεις. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σύγχιση από τις πολλές κοινωνικές περιστάσεις, αλλά θα σας ενθαρρύνει να βρείτε ξανά παλιούς φίλους με τους οποίους ενδεχομένως να χάσατε επαφή. Ίσως είναι μία καλή στιγμή να πάρετε closure από παλιότερες σχέσεις που έχουν μείνει "ανοιχτές" κατά κάποιο τρόπο. Είτε είναι ένα re-union, είτε η φιλία σας επανέλθει, αφήστε την αγάπη να σας θεραπεύσει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.