ΖΩΔΙΑ

19/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_7.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα πυροδοτήσει εξελίξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού προσφέρει την ευχέρεια να υπάρξουν κινητοποιήσεις που δείχνουν πως υπάρχει η προσωπική βούληση για εξελίξεις. 

Η ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από τους γύρω σου θα γίνει έντονη και αυτό σημαίνει πως ακούγεσαι, φαίνεσαι ή γίνεσαι ιδιαίτερα αισθητός/η. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει κάποιους, με αποτέλεσμα να παρατηρήσεις περίεργα βλέμματα γύρω σου, να αναγνωρίσεις διαθέσεις και συμπεριφορές που μοιάζουν με μία καλυμμένη μορφή επίθεσης. Μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με μία κατά μέτωπο αντίδραση, κάτι που μπορεί να σου φαντάζει εντελώς φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να μην προχωράς σε δεύτερες σκέψεις που θα μπορούσαν να σε κάνουν να συγκρατηθείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.