ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο μυστικοπαθή ζώδια


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2018

alexandru-zdrobau-84424-unsplash.jpg

Eνώ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πρόβλημα όταν δεν μοιράζονται τα συναισθήματά τους με τους άλλους, υπάρχουν και αυτοί που δε βρίσκουν ενδιαφέρον στο να μοιραστούν προσωπικές τους πληροφορίες. Τα μυστικοπαθή ζώδια δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς εκτιμούν την ιδιωτικότητα.

Όλα τα ζώδια έχουν διαφορετικό τρόπο να εκφράζονται. Για τα ζώδια του αέρα είναι σημαντικό να είναι πολύ ομιλητικά. Τα ζώδια του νερού δεν αισθάνονται το ίδιο όμως. Αντιθέτως είναι αυτά που μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο ότι θα κρατήσουν ενα μυστικό. Αυτά, μαζί με ένα ζώδιο της γης, μπορούν να θεωρηθούν τα πιο μυστικοπαθή.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν κρύβουν τίποτα, απλώς δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τις φήμες και τα κουτσομπολιά. Ένας ταύρος δε θα μοιραστεί μαζι σας κάποια πληροφορία, εκτός αν είναι σχετική με εσάς. Φυσικά αν τους εμπιστευτείτε κάτι δε θα το μοιραστούν με κανέναν.

Καρκίνος

Παρόλο που οι Καρκίνοι είναι κοινωνικοί, έχουν μια αρκετά ντροπαλή πλευρά. Επειδή είναι νοσταλγικοί, θεωρούν ότι οι πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί τους πρέπει να φυλαχθεί, εκτός αν το να τη μοιραστούν θα βοηθήσει το γενικό καλό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι πιο μυστικοπαθείς του ζωδιακού κύκλου. Ζουν και αναπνέουν με μυστικά. Μοιράζονται σπανίως κάτι, είτε είναι δικό τους είτε είναι άλλων ανθρώπων, και περιμένουν το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι με τα δικά τους μυστικά. Η κρυψίνοια τους μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Ιχθύες

Οι τελευταίοι του ζωδιακού κύκλου είναι επιφορτισμένοι με βαριά ενσυναίσθηση, Το να κρατάνε μυστικό τους είναι αυτονήτο και φυσικό, καθώς καταλαβαίνουν τη σημασία που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο ια τους άλλους ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Ποιο χριστουγεννιάτικο δώρο ταιριάζει στο κάθε ζώδιο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.