ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 26/11- 2/12


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_7_0.jpg

Κριός

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε γεμίζει με ενθουσιασμό και να σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, με ταχύτητα και αισιοδοξία. Η προοπτική ενός ταξιδιού σε κάνει να αφήνεις πολύ εύκολα πίσω σου δύσκολες καταστάσεις που σε εμποδίζουν να κοιτάξεις προς το αύριο με χαμόγελο, ενώ την ίδια στιγμή έχεις μπροστά σου ένα πρακτικό πλάνο που σε κάνει να πετάς. Θα χρειαστεί βέβαια να αντιληφθείς πως η προοπτική του νέου δεν είναι και τόσο σταθερή, πως υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να τρέχουν, αλλά δεν είναι σίγουρο πως έχουν σταθερές βάσεις.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να κουβαλά μαζί της δεδομένα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και τρόπους ώστε να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να επιμείνεις ώστε να διεκδικήσεις κάποια χρήματα που σου οφείλονται, να επιδιώξεις να κλείσεις κάποια ανοικτή εκκρεμότητα που σε κάνεις να νιώθεις ανασφαλής. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα ήθελες να εξετάσεις εκ νέου μία συμφωνία που έχεις κάνει, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναμοχλεύσεις τα δεδομένα, γνωρίζοντας όμως πως μπαίνεις σε μονοπάτια που μπορούν να είναι ιδιαιτέρως ανατρεπτικά. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει αρκετές εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά μία σχέση ή συνεργασία, κάτι που σε έχει απασχολήσει αρκετό καιρό και τώρα μοιάζει έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα. Ίσως να αισθάνεσαι πως ανοίγεις μία πόρτα που σε φέρνει σε επαφή με ένα κοινό που δε σε γνωρίζει, πως έχεις την ευκαιρία να βγεις από το στενό πλαίσιο της καθημερινότητας σου. Αν αυτό συμβαίνει επειδή σου έχει χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, τότε φρόντισε να το ζήσεις όσο πιο έντονα γίνεται, χωρίς να εξετάζεις αν υπάρχουν βάσεις για το μέλλον. Αυτή τη χρονική στιγμή έχεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου, οπότε δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν βάζεις και βάσεις.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είναι αρκετά πιθανό να κουβαλούν μαζί τους την έννοια των εκκρεμοτήτων. Θα χρειαστεί λοιπόν να ασχοληθείς με τον τρόπο που θα διαμορφώσεις το χρόνο σου, να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να χάσεις σημαντικά χρονοδιαγράμματα. Ίσως πάλι να έχεις μπροστά σου μία πρόταση επαγγελματικού περιεχομένου που έρχεται από το παρελθόν και σε αναγκάζει να προσπαθήσεις να συγκρίνεις καταστάσεις του χθες και του σήμερα για να φτάσεις σε συμπέρασμα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα, με αποτέλεσμα να μην έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς και καθημερινότητας, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις κάποιες στιγμές.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η νέα εβδομάδα είναι σε θέση να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αφού η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στον Τοξότη μοιάζει να φέρνει αρκετή τύχη στο συγκεκριμένο τομέα. Αν είσαι σε μία σχέση,  τότε η απόκτηση ενός παιδιού έχει αρκετές πιθανότητες να έχει θετική έκβαση, κάτι βέβαια που θα σε αναγκάσει στο εγγύς μέλλον να ανασχεδιάσεις πλάνα σχετικά με το σπίτι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι καιρός να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις σε γνωριμίες από το παρελθόν ή να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα προς μία κατεύθυνση που δεν έκανες την εποχή που είχες την ευκαιρία. Χρειάζεσαι περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου, οπότε μη διστάζεις να διώξεις από αυτή κάποια άτομα που απλά σου γεννούν ελπίδες, χωρίς ποτέ να είναι ουσιαστικά δίπλα σου. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε καλεί να εξετάσεις περισσότερο προσεκτικά το θέμα της μετακίνησης σου, είτε αυτή αφορά το μόνιμο τόπο κατοικίας σου, είτε το επαγγελματικό σου μέλλον. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου πλέον είναι πως αναζητάς ένα μέρος που θα καλύπτει τις ανάγκες σου, πως επιδιώκεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που σου παρέχει τις ελευθερίες τις οποίες έχεις στερηθεί τον τελευταίο καιρό. Σαφώς και υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου κάποιες σκέψεις τις οποίες θα ήθελες να ακολουθήσεις σε αυτή την επιλογή, αλλά προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως αυτή την περίοδο μπορεί να έχεις φουσκώσει το μυαλό σου με ιδέες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η πρόταση που έχεις στα χέρια σου, σχετικά με τη δουλειά σου, μπορεί να είναι δελεαστική αλλά δε γνωρίζεις αν θα διαρκέσει και σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός 

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σου προσφέρει την ευκαιρία ενός ταξιδιού, να σε βοηθήσει ώστε να πάρεις αποστάσεις από την καθημερινότητα που είναι παρούσα και είναι σε θέση να σε μπερδεύει. Αν μπορείς να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή μακριά, τότε φρόντισε να κάνεις πράξη αυτή την ευκαιρία που σου παρέχεται, αφού χρειάζεσαι χρόνο και καθαρό αέρα, ώστε να επεξεργαστείς τα δεδομένα που σε μπερδεύουν. Αν μπορείς πάλι να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που είναι σε θέση να σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα βήματα σου, τότε τόλμησε το, και θα δεις πως έχεις κοντά σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σου ανοίγει τους οπτικούς ορίζοντες. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε οδηγεί προς μία κατεύθυνση που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα και σε αναγκάζουν να παραδεχτεις πως έχεις ιεραρχήσει διαφορετικά πλέον τις προτεραιότητες σου. Μπορεί να είσαι σε θέση να κεφαλαιοποιήσεις τα κέρδη της προηγούμενης χρονιάς, ακόμα και μέσα από τις απολαβές σου από τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αυτό που έχεις γίνει, και όχι αυτά που πλέον κατέχεις ως δεδομένα στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σου προς το τέλος της εβδομάδας, αυτό που έχεις πλέον ανάγκη είναι να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, να αρέσεις ή να αρέσει η σχέση σου. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική τονωτική ένεση, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, αφού έχεις την ευκαιρία να προσπεράσεις τις σκιές που υπάρχουν γύρω σου και σε αναγκάζουν να αναρωτιέσαι μήπως στήνεται κάποια παγίδα. Μπορείς να τολμήσεις να πραγματοποιήσεις ενα ταξίδι κάπου μακριά, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς με το κατά πόσο θα ακολουθήσουν κάποια άτομα που έχεις προσκαλέσει αλλά διστάζουν. Μπορείς πάλι να εστιάσεις στις δραστηριότητες που σου προσφέρουν ηθική ευχαρίστηση, ειδικά αν πρόκειται για τη στήριξη που παρέχεις σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε αναγκάσει να ρίξεις τους τόνους και να επενδύσεις χρόνο στη συντροφιά με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον που έχεις ανάγκη. Ολοκληρώνοντας μία δύσκολη διαδικασία εκκαθαρίσεων στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, είναι καιρός να προσθέσεις στις δραστηριότητες της ημέρας και κάποιο χρόνο με φίλους/ες ώστε να αλλάξει το θέμα της συζήτησης σου. Μπορεί να ασχοληθείς με κοινωνικά ζητήματα και να επιδιώξεις να συμμετάσχεις σε δράσεις που έχουν ως στόχο να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε προετοιμάζει για εξελίξεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα, με στόχο να καταφέρεις να βρεις και πάλι τη σταθερότητα την οποία αναζητάς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστείς έναν τρόπο για να διώξεις από γύρω σου την πολυκοσμία που επικρατεί, αφού μπορεί να έχεις αντιληφθεί πως έχει κόστος σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Δε χρειάζεται να γίνεις απότομος/η και αυθάδης για να επιτύχεις κάτι τέτοιο, αλλά μπορείς απλά να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, ώστε να λάβετε αποστάσεις. Αν πάλι έχεις εστιάσει στον επαγγελματικό τομέα, τότε μπορείς να ασχοληθείς με μία πρόταση ή ένα έργο που είναι ικανό να φέρει θετικές εξελίξεις στην τσέπη ή τη δημόσια εικόνα σου, χωρίς όμως να είναι ώρα να προχωρήσεις σε ευρείες ανακοινώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά την ευκαιρία να κάνεις ένα άνοιγμα που επιδιώκεις αρκετό καιρό αλλά δεν τολμάς να σπάσεις το πλαίσιο το οποίο σε περιβάλλει. Με τον Άρη σύμμαχο από το ζώδιο σου, έχεις την ευκαιρία να κάνεις την αρχή σε μία καινούργια κατάσταση, να ξεκινήσεις κάτι σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που είναι σε θέση να διαμορφώσει μία νέα δημόσια εικόνα για εσένα. Την ίδια όμως στιγμή, αντιμετωπίζεις την παγίδα που λέγεται διάσπαση προσοχής και δε σου επιτρέπει να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα, παρά να μοιράζεται το ενδιαφέρον σου σε πολλές κατευθύνσεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.