ΖΩΔΙΑ

26/11 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

25 Νοεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_11.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο νωρίς το πρωί και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου και μετά δηλώνει πως υπάρχουν έντονες ανησυχίες στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επαφή με την πραγματικότητα είναι το κύριο θέμα της ημέρας, αφού η επαναφορά του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τη χθεσινή ημέρα δηλώνει πως είναι καιρός να πάψουν να υφίστανται αυταπάτες και ουτοπίες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα με μία περισσότερο λογική ματιά. Στη συνέχεια της ημέρας, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως απαιτούνται εσωτερικές δυνάμεις για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις φοβίες, προβληματισμούς και ανασφάλειες σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.