ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τη νέα Σελήνη στις 7/12/2018


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

5 Δεκεμβρίου 2018

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη στις 7 Δεκεμβρίου στη 15η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη ή απαίτηση για μία μετακίνηση από τις στάσιμες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού μπορεί να μοιάζει  με μία εξαιρετικά ευχάριστη αφορμή για να κάνεις όνειρα απόδρασης, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε προβληματίσει αφού ίσως να μην έχεις ασχοληθεί επισταμένα με τις λεπτομέρειες αυτού. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό πιο σαφής με το χρονοδιάγραμμα, αφού είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που δεν είναι και τόσο εύκολο να τακτοποιηθούν.

Ίσως πάλι να προκύπτει  μία πρόταση που σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν είσαι σε θέση να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μία νέα γνωριμία ή  μία επαγγελματική πρόταση θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σου και είναι πιθανό να δείξουν πως θα μπορούσες να πάρεις αποστάσεις από το σήμερα και να εστιάσεις στο μέλλον με νέα ματιά. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο ισχύουν αυτά που σου προτείνονται ή μήπως εξιδανικεύεις κάποιες παραμέτρους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.