ΖΩΔΙΑ

Αυτός θα είναι ο πιο τυχερός σας μήνας το 2019, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2018

photo-1493479874819-4303c36fa0f9.jpg

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως όλοι αναμένουν τη νέα αρχή της επόμενης χρονιάς. Κι ενώ δε μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι θα μας φέρει το 2019, μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στο ζώδιό μας και να ανακαλύψουμε τον τυχερό μας μήνα για τη χρονιά που έρχεται. 

Κριός  - Απρίλιος 2019

Η άνοιξη θα σας φέρει πολλή αυτοπεποίθηση και ενέργεια να κάνετε πράγματα και να προωθήσετε τον εαυτό σας.

Ταύρος - Σεπτέμβριος 2019

Αν νιώθετε δημιουργικοί, ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσετε να το αξιοποιήσετε - οι άλλοι θα εκτιμήσουν τις υπέροχες δημιουργίες σας.

Δίδυμος - Μάιος 2019

Ο Μάιος θα είναι ένας καλός μήνας για σας, ειδικά στο τέλος του. Αν νιώθετε χαμένοι χωρίς έναν σύντροφο, η 30η Μαίου θα φέρει ευκαιρίες στον έρωτα και τη συντροφικότητα - πάνω στην ώρα για τα γενέθλιά σας!

Καρκίνος - Ιούλιος 2019

Εσείς έχετε δύο ευκαιρίες το 2019 - ο Ιούλιος είναι ένας τυχερός μήνας, αλλά ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε δύναμη και να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Λέων - Φεβρουάριος 2019

Ο Φεβρουάριος θα σας φέρει δημιουργική ενέργεια - αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να δείξετε τα ταλέντα σας.

Παρθένος - Σεπτέμβριος 2019

Για εσάς, ο πιο τυχερός μήνας θα είναι αυτός των γενεθλίων σας. Τα ταλέντα σας θα αναδειχθούν και θα εκτιμηθούν απ' τους άλλους.

Ζυγός - Απρίλιος 2019

Η άνοιξη του 2019 θα σας φέρει μερικές θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Είναι ο μήνας που θα σας φέρει την αγάπη! Νέες αρμονικές σχέσεις ή μία επιστροφή στην ισορροπία αν ο σύντροφός σας κι εσείς είχατε δυσκολίες τελευταία.

Σκορπιός - Αύγουστος 2019

Σκορπιοί, θα πρέπει να περιμένετε το τέλος καλοκαιριού. Τα τέλη Αυγούστου είναι η καλύτερη στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις διασυνδέσεις σας για να αποκτήσετε φήμη.

Τοξότης - Ιανουάριος 2019

Έρχεται μία τυχερή χρονιά για εσάς, ειδικά τον Ιανουάριο. Αδράξτε πολλές ευκαιρίες φέτος και δείτε τις να ανθίζουν.

Αιγόκερως - Ιανουάριος 2019

Μπορείτε να περιμένετε ένα boost στις αρχές της νέας χρονιάς, που θα στείλει καλή ενέργεια και τους υπόλοιπους μήνες. Ο Ιανουάριος σας βάζει στο επίκεντρο της προσοχής και οι άλλοι εκτιμούν τις προσπάθειές σας.

Υδροχόος - Φεβρουάριος 2019

Ο Φεβρουάριος θα σας φέρει καλή διάθεση και θα θέλετε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με οικογένεια και φίλους - το να είστε με ανθρώπους που αγάπατε θα σας γεμίσει με τύχη και έμπνευση.

Ιχθύς - Φεβρουάριος 2019

Θα έχετε δύο ευκαιρίες φέτος. Ο Φεβρουάριος φέρνει έξτρα τύχη για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και ο Ιούλιος σας φέρνει άπλετη δημιουργικότητα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.