ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2018

photo-1443428018053-13da55589fed.jpg

Το 2018 πλησιάζει στο τέλος του και στη τελευταία πανσέληνο της χρονιάς. Η πανσέληνος Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου στις 22 Δεκεμβρίου και θα είναι η μεγαλύτερη εδώ και μία δεκαετία. Πρόκειται να μας φέρει την ευκαιρία να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος, αλλά και μερικές χαρούμενες εκπλήξεις. 

Κριός

Είναι μία καλή στιγμή να επανασυνδεθείτε με οικογένεια και φίλους - από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Φορέστε τις πιο cozy πιτζάμες σας και χαλαρώστε στο σπίτι σας με τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος μιλά για συναισθηματική θεραπεία - χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να συγχωρέσετε αυτούς που σας απογοήτευσαν.

Δίδυμος

Προσέξτε τα οικονομικά σας Δίδυμοι - είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να κάνετε πολλά δώρα, σπαταλώντας χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Καρκίνος

Αν κάποιος πρόκειται να νιώσει έντονα συναισθήματα αυτή τη πανσέληνο, είστε εσείς Καρκίνοι, αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας. Αφήστε πίσω σας όσας σας βαραίνουν και κάντε μία νέα αρχή σε διάφορες πτυχές της ζωής σας.

Λέων

Είναι δύσκολο να χαλαρώσετε εν μέσω γιορτών, αλλά πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ο άνθρωπος που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα αυτή τη στιγμή είστε εσείς.

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή είναι στα πάνω της - επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή κάντε μερικούς νέους. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει.

Ζυγός

Έχετε υπάρξει όσο απασχολημένοι γίνεται - αλλά αυτή η πανσέληνος βάζει ένα στοπ στο στρες και σας αφήνει χώρο για ξεκούραση. Είναι η ευκαιρία σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις γιορτές.

Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου για να συνδεθείτε ξανά με τον πνευματικό σας εαυτό. Κάντε λίγο διαλογισμό και αφήστε πίσω σας στο στρες - οτιδήποτε σας επιτρέπει να συνεχίσετε το εσωτερικό σας ταξίδι θα βοηθήσει σε αυτό.

Τοξότης

Τα χρήματα είναι αυτό που σας απασχολεί περισσότερο και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα πλάνο έτσι ώστε να έχετε μία ξεκάθαρη ιδέα ως προς το πού οδεύετε οικονομικά.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος φέρνει τα θέματα σχέσεων στο προσκήνιο και ίσως αυτό να προκαλέσει μία μικρή αναστάτωση. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να λύσετε αυτά τα θέματα και μη ξεχνάτε να αναγνωρίζετε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Όσο παραγωγικοί κι αν έχετε υπάρξει τελευταία και όσο κι αν σας άρεσε αυτό, είναι η στιγμή να ξεκουραστείτε. Επαναφέρετε την ισορροπία στο σώμα σας και κάντε ένα διάλειμμα από το άγχος.

Ιχθείς

Η πανσέληνος αυτή συμβαίνει στον οίκο των ερωτικών σας και θα θέλετε να την περάσετε με κάποιον ξεχωριστό ή μέσα από ένα project που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.