ΖΩΔΙΑ

27/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Δεκεμβρίου 2018

clock-1096054_1920_6_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αλλά και το τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου μοιάζε να ενεργοποιεί τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε μία αναμέτρηση ανάμεσα στο εφικτό και το ανέφικτο, χωρίς όμως να υπάρχουν σαφή όρια ανάμεσα στις δύο αυτές καταστάσεις. 

Η φαντασία και η πραγματικότητα μοιάζουν να έρχονται σε αντιπαράθεση με στόχο να αποδείξουν η καθεμία πως είναι σε θέση να οδηγήσει την ίδια τη ζωή. Ίσως λοιπόν να δώσεις το τιμόνι στη λογική σου, επιτρέποντας της να λειτουργήσει με σαφή και κάπως κριτική ματιά απέναντι σε κάθε ερέθισμα, θέλοντας να αποδείξει πως υπάρχουν στεγανά που δε σηκώνουν αμφισβήτηση. Μπορεί να γίνεις καυστικός/η, να δώσεις απαντήσεις που στηρίζονται στα σαφή γεγονότα που μπορείς να αντιληφθείς με τις αισθήσεις σου, αφήνοντας στο περιθώριο ενδείξεις και προθέσεις που δεν έχουν καμία λογική βάση και σαφές πλάνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.