ΖΩΔΙΑ

7/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

6 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_6_0.jpg

Μία ημέρα μετά την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία για καθαρό αέρα σε καταστάσεις που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα δύσκαμπτο περιβάλλον. 

Μπορείς να σκεφτείς κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, να κοιτάξεις μέσα από μία νέα οπτική γωνία, έχοντας κοντά σου ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προσθέσεις ευκαιρίες για δράση στη ζωή σου. Η συναναστροφή με πρόσωπα του φιλικού κύκλου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να αλλάξεις τις εικόνες του μυαλού σου, αφού είναι πολύ εύκολο να έχεις παραμείνει δέσμιος/α καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει έντονα. Ίσως να χρειάζεται να λάβεις αποστάσεις από τα γεγονότα και τους ανθρώπους που τα έχουν σηματοδοτήσει, ώστε να δεις πολύ πιο καθαρά την αλήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.