ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο ευαίσθητα ζώδια


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2019

photo-1480914362564-9f2c2634e266.jpg

Το να είναι κάποιος πολύ ευαίσθητος, σημαίνει πως νιώθει τις αισθήσεις και τα συναισθήματα πιο έντονα από τους υπόλοιπους και αυτό για μερικά ζώδια, είναι που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Το να ανήκετε σε ένα ζώδιο που τείνει να έχει πιο ευαίσθητα χαρακτηριστικά, μπορεί να επηρεάσει από τη συναισθηματικότητα, μέχρι τη διαίσθησή σας.

Κι αν επιθυμείτε να είστε πιο συντονισμένοι μ εαυτά τα συναισθήματα, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει. Δείτε παρακάτω, ποια είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου: 

Καρκίνος

Μπορεί η ιδέα πως οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά το στερεότυπο είναι αλήθεια όσον αφορά την τάση του ζωδίου αυτού προς την ευαισθησία. Οι Καρκίνοι ζουν τη ζωή τους μέσα απ' τα συναισθήματα και κυβερνώνται από τη Σελήνη. Θα είναι αυτοί που θα επενδύσουν πραγματικά στην επιτυχία των αγαπημένων τους, αν και έτσι πονά πολύ περισσότερο αν κάποιος για τον οποίο νοιάζονται αντιμετωπίσει κάποιο εμπόδιο.

Παρθένος

Το ότι του αρέσει να αναλύει τα πράγματα, δε σημαίνει πως ο Παρθένος δεν είναι ευαίσθητος. Καταλαβαίνουν τους άλλους τόσο καλά, οπότε έχουν μία πολύ έντονη εμπάθεια. Αναλύουν τις καταστάσεις για να καταλάβουν και τις δύο πλευρές, πράγμα που τους επιτρέπει να βοηθούν τους άλλους μέσα από τα ευγενικά και δίκαια χαρακτηριστικά τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις και λίγο παρεξηγημένοι. Αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνουν όλοι, δε σημαίνει πως δεν είναι ευαίσθητοι προς τους άλλους. Ο παθιασμένος Σκορπιός χρησιμοποιεί την ευαίσθητη φύση του προς όφελός του, για να θεραπεύσει και να μεταμορφώσει τον εαυτό του και άλλους. Η ευαισθησία του Σκορπιού λειτουργεί ως μορφή διαίσθησης και τον κάνει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ένα από τα πιο απρόσμενα ευαίσθητα ζώδια. Τελευταίοι στο ζωδιακό κύκλο, έχουν τη σοφία (και τα συναισθήματα) όλων των άλλων ζωδίων και φυσικά πολλή εμπάθεια. Οι Ιχθείς ζουν με την διαίσθηση και τα συναισθήματά τους - τοποθετούν περισσότερη δύναμη στα συναισθήματά τους, παρά στη λογική. Επειδή απορροφούν τα συναισθήματα των άλλων, νιώθουν τα πάντα από πόνο ή απώλεια, μέχρι αγάπη και ευτυχία, εξαιρετικά βαθιά.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.