ΖΩΔΙΑ

21/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Ιανουαρίου 2019

clock-1096054_1920_6_0.jpg

Η Σεληνιακή έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου στη μηδενική μοίρα του Λέοντα μοιάζει να φωνάζει από απόσταση πως κλείνει μία περίοδος δύο περίπου ετών και ξεκινά κάτι νέο που θα φέρει μεγάλες δομικές αλλαγές στη ζωή όλων. 

Αυτό που υποδηλώνεται είναι πως κλείνει η εποχή της αθωότητας, πως πέφτουν τίτλοι τέλους σε μία περίοδο που έκανε αρκετούς ανθρώπους να αναμετρηθούν με τα αισθήματα τους και τους έβαλε στη διαδικασία να ιεραρχήσουν διαφορετικά τη ζωή τους. Είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε μία απόφαση που θα μπορούσε να στιγματίσει τη ζωή σου, που σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως καλείσαι να πάρεις στους ώμους σου τις συνέπειες μίας απόφασης που δεν επηρεάζει μόνο τον εαυτό σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις τις αποφάσεις που δεν μπορείς να τις αφήσεις στην τύχη τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.