ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν χειρότερα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2019

photo-1487035354726-c4810dcb12c0.jpg

Λουλούδια, σοκολάτες, καρδιές: Αυτά δε σκέφτεστε όταν σας έρχεται στο μυαλό η 14η Φεβρουαρίου; Πιθανόν. Ωστόσο, οι αστρολογικές προβλέψεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2019 σίγουρα δε φέρνουν όλα αυτά για όλα τα ζώδια - αλλά ακόμα και τα ζώδια που θα περάσουν χειρότερα εκείνη τη μέρα μπορούν να κάνουν τα πλάνα τους από νωρίς, έτσι ώστε τα πράγματα να μην είναι και τόσο άσχημα.

Λόγω μίας δύσκολης όψης μεταξύ Άρη και Ουρανό στις 13 Φεβρουαρίου (μία μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου) μπορούμε να περιμένουμε μία συναισθηματική καταστροφή, που θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα. Είστε είστε single, είτε όχι, παραμείνετε ψύχραιμοι. Άλλωστε, μετά τη καταιγίδα έρχεται η λιακάδα. 

Δείτε τα 3 ζώδια που θα περάσουν χειρότερα του Αγίου Βαλεντίνου:

Kριός

Καλό θα ήταν φέτος να μείνετε μέσα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να χαλαρώσετε και να αφήσετε την καρδιά σας να ηρεμήσει. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να βρίσκεται σε κατάσταση αδρεναλίνης όλη την ώρα όπως έχετε συνηθίσει, μόνο και μόνο λόγω ημέρας. Ηρεμήστε και φροντίστε τον εαυτό σας, μόνοι ή με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος

Δεν είναι πως δεν θα έχετε τίποτα ρομαντικό εκείνη την μέρα, απλά η ένταση, το δράμα και παλιές πληγές ίσως να έρθουν στην επιφάνεια με άβολο ρυθμό. Μπορεί η αγάπη να έρθει προς το μέρος σας, αλλά ίσως σας κάνει να αντιμετωπίσετε παλιούς δαίμονες μέσα στη νέα σας σχέση ή στο πρώτο ραντεβού. Αν μπορείτε, προετοιμάστε τον εαυτό σας για τα συναισθήματά σας όσο έρχονται και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε πως θέλετε να κάτσετε μόνοι, παρά με έναν σύντροφο ή φίλους φέτος, αλλά μην ανησυχείτε. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Πάρτε το αγαπημένο σας φαγητό και δείτε την αγαπημένη σας ταινία, αφιερώνοντας αυτή τη βραδιά σε εσάς.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.