ΖΩΔΙΑ

Τα τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου 2019


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2019

photo-1498387727476-b30055b2ef21.jpg

Μπορεί το 2019 να ξεκίνησε με δύο εκλείψεις, αλλά όσο περνάει ο καιρός και σιγά σιγά ξεπερνάμε την έντονη επιρροή τους, τα πράγματα ηρεμούν. Έχουμε μπει πλέον επίσημα στο γενέθλιο μήνα των Υδροχόων, πράγμα που σημαίνει πως νιώθουμε περισσότερο την ανάγκη να χαλαρώσουμε και να περάσουμε χρόνο με τον εαυτό μας, παρά να βγούμε έξω για περιπέτειες, όπως τον προηγούμενο μήνα και την ενέργεια του ενεργητικού Τοξότη.

Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας που δεν έχει ούτε έναν πλανήτη σε ανάδρομη πορεία, οπότε είναι ιδανικός για να θέσουμε τα πλάνα μας σε λειτουργία και να πραγματοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε τόσο καιρό - πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Επίσης, αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα τυχερός για δύο ζώδια, ίσως ο πιο τυχερός της χρονιάς:

Λέων

Μπορεί τα γενέθλιά σας να είναι το καλοκαίρι, αλλά το 2019 θα σας κάνει να λάμψετε αυτή την πε΄ριοδο. Ο Φεβρουάριος σας φέρνει ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε το και δείξετε τα ταλέντα σας.

Υδροχόος

Εσείς δε χρειάζεται να κλειστείτε στο σπίτι αυτόν τον μήνα, πόσο μάλλον στα γενέθλιά σας. Θα έχετε όρεξη να γιορτάσετε για τα γενέθλιά σας με φίλους και οικογένεια (αν πέρασαν, υπάρχει ακόμα χρόνος!) περιτιγυριζόμενοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Αυτό θα σας γεμίσει τύχη και έμπνευση!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.