ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που πιστεύει πως είστε καλύτερη απ' αυτόν, σύμφωνα με το ζώδιό του


6 Φεβρουαρίου 2019

photo-1496602910407-bacda74a0fe4.jpg

Είναι επειδή μάλλον είστε. Δυστυχώς, δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με θέματα ωριμότητας ή τρόπου σκέψης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να είστε πολύ καλή για κάποιον και το αντρίστροφο. Κάποια ζευγάρια είναι σε σχέσεις που ο ένας δεν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια - κάνει μόνο ο ένας όλη τη δουλειά, χωρίς να καταλάβει πως του αξίζει κάτι καλύτερο.  

Αν έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που σας δίνει λιγότερα απ' όσα αξίζετε, ανακαλύπτοντας αργότερα πως ήσασταν πολύ καλή για εκείνον, θα ξέρετε πως είναι δύσκολο να δει κανείς την πραγματικότητα απ' την αρχή. Πιστεύει πως είστε πολύ καλή για εκείνον και φοβάται να τα δώσει όλα; Ή απλά δεν βλέπετε ένα σημάδι που θα έπρεπε να είχατε δει καιρό πριν;

Δείτε παρακάτω τον λόγο που πιστεύει πως είστε καλύτερη από εκείνον σύμφωνα με το ζώδιό του: 

Κριός

Οι άντρες Κριοί προσπαθούν πάντα να είναι οι καλύτεροι και θα κάνουν τα πάντα για να είναι πρώτοι. Αν πιστεύει πως είστε καλύτερη απ' αυτόν, απλά ζηλεύει. Κάνετε κάτι που δεν καταλαβαίνει και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει.

Ταύρος

Οι άντρες Ταύροι είναι γνωστοί για το ότι είναι επίμονοι, γι' αυτό μπορεί να γίνουν ζηλιάρηδες και ψυχωτικοί. Το να είστε καλύτερη απ' αυτούς σημαίνει πως δεν μπορούν να σας κατακτήσουν. Κι αν δεν μπορούν να σας έχουν, θα προσποιηθούν πως δεν είναι δικό τους λάθος.

Δίδυμος

Οι άντρες Δίδυμοι θέλουν να μαθαίνουν συνεχώς για τους ανθρώπους και τον κόσμο. Λέγοντας πως είστε καλύτερη από εκείνον, σημαίνει πως είδε κάτι υπέροχο σε εσάς, κάτι πολύ παραπάνω απ' όσα γνωρίζει.

Καρκίνος

Οι άντρες Καρκίνοι βασίζονται στα συναισθήματα που τους δίνουν οι άλλοι για να κρίνουν τον χαρακτήρα τους. Αν πιστεύουν πως είστε καλύτερη από εκείνους, είναι επειδή έχετε περισσότερες εμπειρίες στη ζωή από εκείνους, δηλαδή είστε πιο πολύπλοκη.

Λέων

Οι άντρες Λέοντες είναι υπερβολικά άνετοι. Αν είστε καλύτερη απ' αυτούς, θα παραξενευτούν με το ότι κάποιος άλλος τους παίρνει τη λάμψη, αν αγαπά τον εαυτό του και λάμπει γι' αυτό.

Παρθένος

Οι άντρες Παρθένοι είναι αναλυτικοί και επικριτικοί. Στους συντρόφους τους, τους αρέσουν οι μικρές λεπτομέρειες. Αν πιστεύουν πως είστε καλύτερη απ' αυτούς, έχει να κάνει με το πώς βλέπουν εκείνοι τον εαυτό τους.

Ζυγός

Οι άντρες Ζυγοί δεν αντέχουν τις διαμάχες. Θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν να παραδεχτούν πως κάτι δεν είναι σωστό. Αν είστε καλύτερη απ' αυτούς, έχει να κάνει με το ότι είστε πολύ δυνατή και ανεξάρτητη. Αυτό μπορεί να τους φαίνεται επιβλητικό και αυταρχικό.

Σκορπιός

Οι άντρες Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πιστοί και παθιασμένοι. Είναι ανοιχτόμυαλοι και πολύ συναισθηματικοί. Αν κάποιος θεωρείται πολύ καλός γι' αυτούς, έχει να κάνει με το ότι έχει υπερβολικό μυστήριο γύρω του.

Τοξότης

Οι άντρες Τοξότες είναι αποφασιστικοί και περίεργοι. Θα κάνουν τα πάντα για να τους δώσετε μία ευκαιρία. Αν είστε καλύτερη απ' αυτούς, έχει να κάνει με το ότι απορρίψατε τις προσπάθειές τους. Αλλά τους αρέσουν οι προκλήσεις.

Αιγόκερως

Οι άντρες Αιγόκεροι είναι ηγέτες. Τους αρέσει η ρουτίνα τους. Αν είστε καλύτερη απ' αυτούς, έχει να κάνει με το ότι δεν μπορού να σας ελέγξουν. Παίζετε τη ζωή με τους δικού σας κανόνες και όχι τους δικούς τους.

Υδροχόος

Οι άντρες Υδροχόοι είναι εσωστρεφείς και ήρεμοι. Τους αρέσει να περνούν χρόνιο με τον εαυτό τους και δεν ανοίγονται σε πολλούς ανθρώπους. Αν είστε καλύτερη απ' αυτούς, είναι επειδή τους τρομάζετε. Τους κάνετε να θέλουν να αφήσουν κάποιον να δει τα συναισθήματά τους.

Ιχθείς

Οι άντρες Ιχθείς δεν είναι εγωϊστές και θα κάνουν τα πάντα για τους άλλους. Τους εμπιστεύονται όλους και τους δίνουν ίσες ευκαιρίες. Αν κάποιος θεωρείται πολύ καλός γι΄αυτούς, είναι επειδή φοβούνται να μην πληγωθούν. Ίσως σημαίνει πως είστε πολύ πολύτιμη για να σας χάσουν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.