ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2019

photo-1479233270217-77d99c494c4e.jpg

Στις 19 Φεβρουαρίου, θα παραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα, όπου πρόκειται να είναι και super moon. Αυτό σημαίνει πως το φεγγάρι θα είναι πιο κοντά στη Γη και θα μοιάζει πολύ μεγαλύτερο. Ένα super moon μπορεί να μας επηρεάσει όλους λίγο απ' ότι μία απλή πανσέληνος - είναι ελαφρώς πιο έντονο. Ως συνήθως, η πανσέληνος θα τους επηρέασει όλους, αλλά κάποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο απ' τους υπόλοιπους:

Kριός

Συνήθως, σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις καθημερινές σας συνήθειες.

Καρκίνος

Η πανσέληνος θα σας κάνει να σκέφτεστε το πώς να βάλετε όλα τα μικρά κομματάκια της ζωή σας μαζί. Αλλά είναι μία καλή στιγμή για επικοινωνία και χαλάρωση. Η πανσέληνος θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα διάλειμμα από τα social media και το κινητό σας.

Ζυγός

Αυτή θα είναι μία συναισθηματική περίοδος για εσάς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε. Αυτή η πανσέληνος θα σας επιτρέψει να ξεκουραστείτε και να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Θα είναι μία συναισθηματική περίοδος και για εσάς Αιγόκεροι, αλλά όχι απαραίτητα άσχημη. Η πανσέληνος θα επικεντρωθεί σε θέματα ανώτερης σκέψης, όπως φιλοσοφίας. Ίσως να κάτσετε με ένα βιβλίο και να αφήσετε το μυαλό σας περιλαπλανηθεί.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.