ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο ευαίσθητα ζώδια στις σχέσεις


The Jennettes

16 Φεβρουαρίου 2019

photo-1515815491543-9959ca08f466.jpg

Η ευαισθησία δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που εκτιμάται αρκετά. Αλλά υπάρχουν πολλά καλά πράγματα το να είναι κανείς ευαίσθητος, ειδικά σε μία σχέση. Για παράδειγμα, το να είναι κανείς ευαίσθητος σημαίνει πως έχει πολλή εμπάθεια. Έχει την ικανότητα να ξέρει πώς νιώθει ο σύντροφός του και να συνδεθεί μαζί του σε ένα συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης, μπορεί να εκφράσει την αγάπη του με τρόπους που οι άλλοι δεν μπορούν.

Δείτε ποια ζώδια είναι περισσότερο ευαίσθητα στις σχέσεις:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορούν να καταλάβουν απόλυτα τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων. Νιώθουν βαθιά κι ας μην το δείχνουν. Αν είστε σε σχέση με Καρκίνο, τότε είναι σημαντικό να μιλάτε για τα συναισθήματά σας και να είστε μαλακοί μαζί τους. Προσέξτε τι θα πείτε, γιατί οι Καρκίνοι συχνά χρησιμοποιούν κάτι πληγωτικό ως μηχανισμό προστασίας. Το να είστε με έναν Καρκίνο θα σας προσφέρει απόλυτη αγάπη και δεν θα αναρωτηθείτε ποτέ για τα συναισθήματά τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες έχουν διαίσθηση και είναι πολύ ευαίσθητοι. Είναι στενά συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους και των άλλων. Αν είστε σε σχέση με έναν Ιχθύ, προσπαθήστε να μην συντρίψετε τα όνειρά και τα ιδανικά τους. Αφήστε τους να επεξεργαστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μαζί σας. Έτσι, θα νιώσουν πως τους βλέπετε, τους ακούτε και τους εκτιμάτε.

Ζυγός

Εκ φύσεως άνθρωποι που θέλουν ειρήνη και ηρεμία, οι Ζυγοί είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ο θυμός ή η απογοήτευση μπορεί να βάλει περισσότερο βάρος στη ζυγαριά τους. Μπορεί, μάλιστα, να κάνουν συμβιβασμούς στα θέλω και τις ανάγκες τους μόνο και μόνο για να διατηρήσουν την ηρεμία τους και την ευτυχία του συντρόφου τους. Αν είστε σε σχέση με Ζυγό, είναι σημαντικό να συζητάτε οποιαδήποτε διαφωνία ή διαφορά στις απόψεις. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι - απλά προσέξτε τα μικρά πραγματάκια που κάνουν για εσάς και τη σχέση σας. Και ανταποδώστε.

Σκορπιός

Παρότι μυστηριώδης και έντονος, ο Σκορπιός δεν θα το παραδεχτεί ποτέ εντελώς αλλά έχει μία ευαίσθητη πλευρά. Παίρνουν τα λόγια και τις πράξεις πολύ σοβαρά και θα τα θυμούνται όλα. Έχουν έντονη διαίσθηση και θα νιώσουν αν κάτι πάει λάθος. Αν συμβεί αυτό, αμέσως θα σηκώσουν τείχος προστασίας. Αν θέλετε να σας εμπιστευθούν, θα χρειαστεί να το κερδίσετε. Αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας, να είστε πάντα ειλικρινείς γιατί προτιμούν να τα ξέρουν όλα παρά να τα μάθουν αργότερα. Πρέπει να καταλάβετε, πως χρειάζεται αρκετός χρόνος για να δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους ή να είναι ευάλωτοι στις σχέσεις. Γι' αυτό, όταν εκφράζουν τα συναισθήματά τους, δώστε προσοχή και να είστε παρώντες. Αν μπορείτε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε από καρδιάς, ο Σκορπιός θα είναι χαρούμενος.

Λέων

Ο Λέων νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνους, κι όταν ο αγαπημένος τους απομακρύνεται, ο Λέοντας τείνει να εξατομικεύει τη συμπεριφορά, ακόμα κι αν δεν τον αφορά. Νοιάζονται πολύ και είναι απόλυτα πιστοί. Αν είστε σε σχέση με έναν Λέοντα, προσφέρετέ τους επιβεβαίωση σε στιγμές άγχους. Να είστε ειλικρινείς αν κάτι σας συμβαίνει, ακόμα κι αν δεν έχει να κάνει με εκείνους. Αλλιώς, θα παίξουν το παιχνίδι της μαντεψιάς και θα αμφισβητούν τον εαυτό τους. Να εκτιμάτε τα μικρά πράγματα που κάνουν και μην παίρνετε την πίστη τους ως δεδομένο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.