ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2019

photo-1496523720220-b62e33cf3161.jpg

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ερωτευόμαστε τους λάθος ανθρώποτς. Μερικές φορές, μοιάζει απλά με κακοτυχία. Άλλες φορές, δεν έχει να κάνει τόσο με κακοτυχία αλλά γιατί ίσως να μην ξέρουμε τι ζητάμε από έναν σύντροφο ή να φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι. Κι όταν καταλάβουμε τον λόγο, τότε επιτέλους θα σταματήσει να επαναλαμβάνεται η ιστορία. 

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν - μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Κι αν αυτό σημαίνει να ξανασκεφτούμε τις επιλογές μας, τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Βέβαια, υπάρχουν κάποια ζώδια που ίσως να μη συνειδητοποιούν τι λάθος επιλογές κάνουν και πάντα ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους:

Δίδυμος

Η Δίδυμος ερωτεύεται τους λάθος ανθρώπους επειδή δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς θέλει απ' τις σχέσεις. Ξέρει πως θέλει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, αλλά όσον αφορά το τι θέλει από τους άλλους είναι σχεδόν αδύνατο να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Θέλει ενθουσιασμό και ακόμα κι αν έχουν κακή συμπεριφορά, θα μείνει για την περιπέτεια.

Παρθένος

Η Παρθένος πιστεύει πως παίρνει καλές αποφάσεις όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, αλλά στην πραγματικότητα αναζητά τόσο τη τελειότητα που είναι αδύνατον μία σχέση να κρατήσει για πολύ. Αντί να μάθει να αγαπά κάποιον με τα μειονεκτήματά του, προσπαθεί να "φτιάξει" όλα όσα θεωρεί αρνητικά. Κι όταν αυτό δε λειτουργήσει, πείθεται πως απλά έχει κακό γούστο.

Ζυγός

Η Ζυγός συχνά ζει στο δικό της σύμπαν, που όλα είναι τέλεια και χαρούμενα, γι' αυτό συχνά δε βλέπει τις κακές αποφάσεις που παίρνει. Θέλει κάποιον που να τη φροντίζει και να τη συνεπαίρνει. Δεν της αρέσει η κατά μέτωπο επίθεση ή να λέει τη γνώμη της αν είναι διαφορετική απ' του άλλου. Αυτό κάποια στιγμή κάνει τη σχέση να χαλάσει, οπότε αναζητά κάποιον που να καλύπτει μία ανάγκη της, παρά να περιμένει για κάποιον που να τις καλύπτει όλες.

Τοξότης

Η Τοξότης θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία. Ενώ της αρέσει να βρίσκει ανθρώπους για casual σχέσεις, δεν θέλει να το πάει πολύ σοβαρά με κάποιον και σίγουρα όχι αμέσως. Μπορεί να μην το κάνει και ποτέ, επειδή δε ξέρει ποιος είναι σωστός για εκείνη. Φοβάται τη δέσμευση, οπότε κάνει σχέσεις με ανθρώπους που ξέρει πως δεν είναι καλοί για εκείνη, έτσι ώστε δε θα χρειαστεί να ανησυχήσει σε περίπτωση που τα πράγματα πάρουν σοβαρή χροιά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.