ΖΩΔΙΑ

Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο όταν έχει νευριάσει μαζί σας


21 Φεβρουαρίου 2019

photo-1529326374903-74accff04844.jpg

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Μπορεί να προσπαθούμε να το κρύψουμε, αλλά μόνο αν το αντιμετωπίσουμε θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Αν κοιτάξετε στο παρελθόν και μερικούς από τους καβγάδες που έχετε πάρει μέρος, το πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν ήταν νευριασμένα θα εξηγήσει τόσα πολλά πράγματα.

Δείτε παρακάτω πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν είναι νευριασμένο: 

Kριός

Αν ένας Κριός νευριάσει μαζί σας, δεν θα κρατηθεί. Θα εκραγεί αμέσως και θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Θα σας πουν ακριβώς πώς νιώθουν, αλλά το ξέσπασμά τους δεν κρατάει πολύ. Ίσως αργότερα ζητήσουν και συγγνώμη.

Ταύρος

Ένας Ταύρος κρατά τον θυμό του υπό έλεγχο, αγνοώντας τον και προσποιούμενος πως δεν τον νοιάζει μέχρι το μένος να γίνει τόσο έντονο που να μην μπορεί να το κρύψει. Κάθε πράγμα που έχετε κάνει ποτέ και τον έχει νευριάσει θα βγει σαν χείμμαρος από το στόμα τους και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξεπεράσουν τον θυμό αυτόν.

Δίδυμος

Αν ένας Δίδυμος σας έχει θυμώσει, θα σας διαλύσει με τις λέξεις του. Το πιο τρομακτικό κομμάτι είναι πως δεν θα σας φωνάξουν. Θα είναι απόλυτα ήρεμοι και θα σας πουν πράγματα που θα σας στοιχειώσουν για πάντα.

Καρκίνος

Αν θυμώσετε έναν Καρκίνο, θα πληγώσετε τα συναισθήματά του. Θα παρατηρήσετε πως έχει κακή διάθεση. Αν τους πιέσετε, θα σας πουν και σίγουρα θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Αν νιώσουν πως ακόμα δεν καταλαβαίνετε πόσο τους πληγώσατε, θα ξεσπάσουν επάνω σας μέχρι να καταλάβετε. Επίσης, καλή τύχη να τα ξαναβρείτε. Κρατούν για πάντα κακίες.

Λέων

Αν θυμώσετε έναν Λέοντα, να περιμένετε τεράστια σκηνή θυμού. Δεν έχει σημασία το πού βρίσκεστε, ο κόσμος θα σταθεί για να δει το performance. Επίσης, αν περιμένετε να σας ζητήσουν συγγνώμη αργότερα, ονειρεύεστε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν τόσο αυστηρή γνώμη για το τι είναι σωστό και λάθος, που τσαντίζονται αρκετά συχνά. Απλά συνήθως το καταπίνουν και το αφήνουν να τους τρώει μέσα τους, παρά να επηρεάσει τον κόσμο. Φυσικά, όταν ο πόνος γίνεται πολύ έντονος, θα ξεσπάσουν επάνω σας. Ίσως θα είναι ακόμα θυμωμένοι για κάτι που κάνατε μήνες πριν και εσείς δε θυμάστε καν.

Ζυγός

Στους Ζυγούς δεν αρέσουν οι διαμάχες, οπότε θα εκφράσουν τον θυμό τους παθητικά. Απλά θα σας κάνουν να υποφέρετε αργά και βασανιστικά μη δίνοντάς σας προσοχή και φροντίδα, ή απλά χωρίς να σας μιλούν. Θα σας πουν τι έχουν μόνο αν τους ρωτήσετε ευθέως.

Σκορπιός

Αν είστε αρκετά αφελείς ώστε να θυμώσετε έναν Σκορπιό, καλή τύχη. Θα σας κάνουν να εύχεστε να μην είχατε γεννηθεί, με την κοφτερή ματιά τους και την ικανότητά τους να φέρνουν στην επιφάνεια τις πιο βαθιές σας ανασφάλειες και να τις χρησιμοποιούν εναντίον σας. Ξέρετε βαθιά μέσα σας πως ο Σκορπιός δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό, ανεξάρτητα με το αν θα σας συγχωρέσει ή όχι. Ο πόνος του θυμού τους είναι τόσο έντονος που θα κάνετε ό,τι περνάει απ' το χέρι σας για να το σταματήσετε.

Τοξότης

Ένας Τοξότης δεν αφήνει πολλά να τον επηρεάσουν βαθιά, οπότε αν πραγματικά τον θυμώσετε τότε πρέπει να κάνατε κάτι πολύ ανόητο. Θα νιώσουν εντελώς προδωμένοι και θα κάνουν και τους κοινούς σας φίλους να σας θυμώσουν επίσης.

Αιγόκερως

Ένας θυμωμένος Αιγόκερως θα σας απαντήσει ανάλογα. Μετά, δεν θα υπάρχετε πια γι' αυτούς. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεκόψουν με τοξικούς ανθρώπους και να προχωρήσουν. Προτιμούν να είναι μόνοι, παρά περιτριγυρισμένοι από εχθρούς. Θα πρέπει να προσπαθήσετε απίστευτα σκληρά για να τους κάνετε να σας συγχωρέσουν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι άνθρωποι και δεν μπαίνουν βαθιά σε διαμάχες. Πρέπει να κάνετε κάτι πραγματικά απαράδεκτο για να τους θυμώσετε, αλλά αν το κάνετε, λογικά θα εξαφανιστούν. Μπορείτε να τους παίρνετε τηλέφωνα και να τους στέλνετε μηνύματα και να μην απαντούν. Δεν θα έρθουν εκεί που πηγαίνετε. Απλά θα σας αποφεύγουν.

Ιχθείς

Ένας Ιχθύς είναι πάντα μία καταιγίδα από συναισθήματα και μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός όταν θυμώνει. Μπορεί να πιει, να δημιουργήσει δράμα με όλους τους αγαπημένους του και να βάλει φωτιά στη ζωή του. Αντί να εκφράσει τον θυμό του ευθέως μαζί σας, θα τον αφήσει να γεμίσει όλο του το είναι. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει εσείς να κάνετε κάτι γι' αυτό.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.