ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και Oscars: Ποιο βραβείο θα κερδιζατε σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

oscars-zodiac-man-repeller-horizontal-final.jpg

Υπάρχουν μερικές μέρες που αισθανόμαστε ότι χρειαζόμαστε κάποιο βραβείο. Μέρα που είναι, μας αξίζει ένα Oscar, αλλά ποιο;

Όλοι μας θα μπορούσαμε να κερδίσουμε από ένα Oscar, και το ζώδιό μας μπορεί να δείξει μια κλίση παραπάνω ως προς αυτό.

Κριός: Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους

Η Κριοί έχουν συνήθως πολλές ιδέες, και τη συγκέντρωση που απαιτείται για να πραγματοποιήσουν μόλις το 5% από αυτές. Η καλλιτεχνική τους διάνοια και η διάσπαση προσοχής τους είναι ακριβώς ο,τι χρειάζεται για να κερδίσουν το Oscar για μια ταινία μικρού μήκους. Μόνο ένας Κριός μπορεί να συμπτύξει μια ιστορία δύο ωρών σε 40 λεπτά και το μυαλό του να βρίσκεται ήδη στο επόμενο project.

Ταύρος: Β' Ανδρικού/Γυναικείου ρόλου

Πάντα μπορείς να στηριχθείς σε έναν Ταύρο. Μπορεί να μην έχουν την ενέργεια και τη φιλοδοξία κάποιων άλλων ζωδίων για να βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά η αφοσίωσή τους δεν έχει σύγκριση. Ένας Ταύρος μπορεί να κλέψει την παράσταση και να λάμψει, ακόμα κι αν δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά από τις κάμερες.

Δίδυμοι: Καλύτερου Πρωτότυπου/Διασκευασμένου σεναρίου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα των Διδύμων με τις λέξεις. Οι δίδυμοι γράφουν τα καλύτερα και πιο αστεία κείμενα του ζωδιακού κύκλου, καθώς είναι μονίμως σε διάλογο με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Δεν έχει σημασία αν είναι πρωτότυπο ή διασκευασμένο. Αν χρησιμοποιεί λέξεις, είναι μια δουλειά για Διδύμους.

Καρκίνος: Α' Ανδρικού/Γυναικείου ρόλου

Μπορεί να μην τους το χουμε πολύ, αλλά οι Καρκίνοι λατρεύουν το πρεστίζ και τη νίκη. Έχουν το ταλέντο να μετουσιώνουν τα τραύματά τους σε μαγικές ερμηνείες, προκειμένου να κερδίσουν την ασφάλεια και το status ενός πρωταγωνιστή μπας και ηρεμήσουν τα νεύρα τους. Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί, σκεφτείτε απλώς ποιο ζώδιο έχει περισσότερο δράμα και δάκρυ από τον Καρκίνο. Είδατε; Κανένα.

Λέων: Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Πιθανόν περιμένατε βραβείο ηθοποιού για το Λέοντα, και εν μέρει είναι λογικό. Όμως οι ταινίες δεν ανήκουν στους ηθοποιούς αλλά στους σκηνοθέτες τους, καθώς είναι το όραμα και το έργο τους. Ένας σκηνοθέτης είναι το αφεντικό σε μια ταινία, κι αυτό εξηγεί πολύ καλύτερα το γιατί το Oscar σκηνοθεσίας ανήκει δικαιωματικά στους Λέοντες.

Παρθένος: Καλύτερου Μοντάζ

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το ότι οι Παρθένοι θα διακρινόντουσαν στις τεχνικές κατηγορίες. Η προσοχή και η προσκόλληση που δείχνουν στις λεπτομέρειες είναι πασίγνωστη, και το μοντάζ είναι ένας τομέας που έχει ανάγκη αυτό το χαρακτηριστικό. Κρίση, υπομονή κι ακρίβεια είναι στοιχεία που τους διακρίνουν και αυτό είναι που τους χαρίζει το συγκεκριμένο Oscar

Ζυγός: Καλύτερων Κοστουμιών

Οι Ζυγοί είναι καλλιτεχνικές φύσεις και αν μη τι άλλο αυτό το Oscar τους ανήκει. Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, δε θα μπορουσαν παρά να είναι οι ιδανικοί άνθρωποι για να πουν μια ιστορία μέσω της μόδας και της εμφάνισης. Ένας Ζυγός όχι μόνο θα σχεδιάσει τα πιο iconic κοστούμια, αλλά θα παραλάβει και το Oscar του μέσα σε μια ενδυματολογική λάμψη.

Σκορπιός: Καλύτερης Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

Αν ήταν στο χέρι των Σκορπιών, θα ήταν οι μόνοι που θα έβλεπαν ποτέ τη δουλειά τους. Σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων, η πραγματική δουλειά και μαγεία βρίσκεται πίσω από το κάδρο, κι αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο διαπρέπει ο σκορπιός. Δουλειές με βαθιά μηνύματα, αντίκτυπο σε όλες τις ηλικίες, και με ανωνυμία για το δημιουργό; Το όνειρο κάθε Σκορπιού, πιθανότατα.

Τοξότης: Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

Οι πολυταξιδεμένοι του ζωδιακού κύκλου, οι άνθρωποι που δε φοβούνται τους υποτίτλους. Οι τοξότες είναι τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου, κι αυτά που απολαμβάνουν περισσότερο κάθε νέα εμπειρία και κάθε συνδιαλλαγή με διαφορετικές κουλτούρες.

Αιγόκερως: Καλύτερης ταινίας

Το κόσμημα της τελετής των Oscar, το τελευταίο βραβείο το οποίο περιμένουν όλοι με ανυπομονησία. Η αίσθηση της επιτυχίας και του επιτεύγματος είναι βούτυρο στο ψωμί του Αιγόκερου, και ακριβώς για αυτό το λόγο του ανήκει το μεγάλο βραβείο της βραδιάς. Ένας Αιγόκερως δεν προσπαθεί να κόψει δρόμο για να φτάσει στην επιτυχία, τη χτίζει βήμα βήμα.

Υδροχόος: Καλύτερου Ντοκιμαντέρ

Δίνουμε αυτό το Oscar στους ακτιβιστές του ζωδιακού κύκλου, που επιτέλους βρίσκουν το τέλειο μέσο για να εξηγούν επί δυομιση ώρες ότι έχουν δίκιο. Το ντοκιμαντέρ είναι μια ταινία φυσικά, αλλά είναι μια ταινία με στόχο και σκοπό το να περάσει ένα μήνυμα, να εκφράσει μια γνώμη, να προωθήσει μια ατζέντα. Ακριβώς δηλαδή αυτό που χρειάζεται ένας Υδροχόος.

Ιχθύς: Καλύτερου Τραγουδιού/Μουσικής Επένδυσης

Τίποτα δεν λέει καλύτερα "διάθεση" από τη μουσική. Ή μαλλον κάτι λέει "διάθεση" καλύτερα από τη μουσική, κι αυτό είναι οι Ιχθύες. Αφηρημένοι και απολύτως διαισθητικοί, οι Ιχθύες είναι οι άνθρωποι που μπορούν να μετατρέψουν διάχυτες αισθήσεις που για τους άλλους είναι ακατανόητες σε ένα τοπίο συναισθημάτων που ραγίζει καρδούλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.