ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, σύμφωνα με το FBI


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2019

attack-1840256_1280.jpg

Tα τελευταία χρόνια, το FBI έχει αποκαλύψει ποια ζώδια είναι πιο επικίνδυνα κι έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα. Η κατάταξή τους βασίζεται κυρίως στον αριθμό των εγκληματιών που έχουν συλλάβει τα τελευταία χρόνια και στην ανάλυση τυπικών συμπεριφορών των ζωδίων. Αν θέλετε να μάθετε αν ανήκετε στα πιο επικίνδυνα, αυτή είναι η κορυφή της λίστας του FBI.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι καταλαμβάνουν την κορυφή της επικινδυνότητας στη λίστα. Άνθρωποι με αυτό το ζώδιο θεωρείται ότι σκοτώνουν από ζήλια ή πάθος και συλλαμβάνονται περισσότερο. Ένας από τους βασικούς λόγους που έχουν τέτοιο πάθος, είναι η πνευματική τους αστάθεια ή ακόμα συχνότερα, η κυκλοθυμία τους. Τα ευαίσθητα καρκινάκια αφήνουν σημάδια στα σώματα των θυμάτων τους, ώστε να μην μπερδεύονται με άλλους δολοφόνους. Συναισθηματικά παιδιά.

Ταύρος

Οι ξεροκέφαλοι και κτητικοί ταύροι δυσκολεύονται πολύ να ελέγξουν το ταπεραμέντο τους, οπότε δικαίως θεωρούνται τα δεύτερα πιο επικίνδυνα ζώδια. Έξυπνοι αλλά μοναχικοί, οι Ταύροι θεωρείται ότι έχουν μεγαλύτερη τάση από τα άλλα ζώδια να εμπλακούν σε ξέπλυμα χρήματος. Οι Ταύροι δεν εμπιστεύονται εύκολα και δεν τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, οπότε είναι πιθανόν να κάνουν μοναχικά εγκλήματα οικονομικής φύσης. Επίσης, ένας από τους serial killers με τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων, ο Luis Garavito είναι Ταύρος.

Toξότης

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ένα ζώφιο που έχει τόξο και βέλη. Σύμφωνα με το FBI, οι Τοξότες είναι το τρίτο κατά σειρά πιο επικίνδυνο ζώδιο. Θεωρούνται ζώδια που δε συγχωρούν, οπότε καλύτερα να προσέχετε τι λέτε τριγύρω τους. Οι περισσότεροι τοξότες που έχουν συλληφθεί, έχουν κάνει εγκλήματα σχετικά με κλοπές και ληστείες. Αν ο φόνος δεν είναι απαραίτητος για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, δεν είναι πολύ πιθανό να σκοτώσουν. Βέβαια, Τοξότης ήταν και ο Ted Bundy.