ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τη νέα Σελήνη στις 6/3/2019


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

4 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου στη 15η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να προσπαθεί να συνδέσει την πραγματικότητα με τη φαντασία μέσα από ένα αφήγημα που έχει και δράκους του παρελθόντος.

Έχεις την ευκαιρία να προσθέσεις στοιχεία της πραγματικής ζωής μέσα στα σχέδια του μέλλοντος, αφού μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς πως έχεις επαφή με την αλήθεια. Φρόντισε να αξιολογήσεις τα οικονομικά δεδομένα και να κάνεις κάποιες περικοπές τις οποίες έχεις ανάγκη ώστε να σχεδιάσεις με ρεαλισμό τα επόμενα βήματα σου. Επίσης, φρόντισε να αποχωριστείς αντικείμενα που δεν έχεις ανάγκη, ακόμα και μέσα από πωλήσεις που σου αποφέρουν κέρδη που σε βοηθούν να πάρεις ανάσες.

Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο, αφού τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου δε συμβαδίζουν πλήρως με την πραγματικότητα. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο και να αναζητήσεις μεγαλύτερη επαφή με το άλλο άτομο, ώστε να αξιολογήσεις πολύ καλύτερα τα δεδομένα τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.