ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει πιο θετικά η Νέα Σελήνη του Μαρτίου


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

photo-1517410634401-2eba0798f97b.jpg

Μπορεί από σήμερα να βρισκόμαστε υπό την επήρρεια του ανάδρομου Ερμή, αλλά αύριο, στις 6 Μαρτίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων που είναι εξαιρετικά θετική. Η σελήνη λατρεύει να βρίσκεται στο ζώδιο αυτό του νερού και μερικά ζώδια θα επηρεαστούν πολύ πιο θετικά από άλλα σε αυτή τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου 2019.

Θα είναι ένα μαγικό και θετικό supermoon και θα φέρει δημιουργική ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση και δέσμευση για το μέλλον. Οι Ιχθείς έχουν μία μεγάλη επιθυμία για έρωτα, αγάπη και τέχνη, οπότε αφήστε την θετική ενέργεια να σας κατακλύσει!

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας στείλει προς μία νέα περιπέτεια, αφού πραγματοποιείται στον αυθόρμητο 9ο οίκο σας της φιλοσοφίας. Είναι μία καλή στιγμή να ανοίξετε το μυαλό σας και να δείτε όλες τις οπτικές μπροστά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα μερικών ευκαιριών για ταξίδια γεμάτα κουλτούρα και εμπειρίες μέσα από ανώτατη εκπαίδεύση, και ένα γενικό ενδιαφέρον στο να δημιουργηθούν νέες αναμνήσεις. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πόσο συναρπαστική μπορεί να γίνει η ζωή. Ετοιμαστείτε να αλλάξουν τα πιστεύω σας και να δείτε τον κόσμο πιο χρωματιστό από πριν.

Σκορπιός

Όταν μία Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σας της διασκέδασης και της απόλαυσης, είστε σε μία εξαιρετικά ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Μπορεί να νιώσετε έμπνευση να δημιουργήσετε τέχνη, μουσική και ποίηση από τη ζωή. Εξαιρετικές ιδέες θα σας γεμίσουν, οπότε μην τις αφήσετε αχρησιμοποίητες. Μπορεί απλά να νιώθετε πως θέλετε να ζείτε τη στιγμή, να βρείτε να αστεία της υπόθεσης και να δίνετε στον εαυτό σας οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά. Αυτή είναι μία υπενθυμίση πως το να περνάτε καλά είναι απαραίτητο για τη γενικότερη ευεξία σας και η πολλή δουλειά χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο θα σας πάει πίσω. Το μόνο που πρέπει να κάνετε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να αφήσετε το παιδί μέσα σας ελεύθερο. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη ζωή όπως τότε.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, Ιχθείς και πρόκειται να πάει την αυτοπεποίθηση, την παρουσία και την ταυτότητά σας νέα επίπεδα. Είναι η ευκαιρία σας να βγάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω και να κάνετε μία αλλαγή στον τρόπο που στέλνετε την ενέργειά σας στον κόσμο. Ίσως είναι μία στιγμή να σκεφτείτε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας, μία νέα περιπέτεια, ή απλά να βγείτε εκεί έξω. Ο κόσμος σας βλέπει με διαφορετικό μάτι, οπότε πώς θα θέλατε να σας βλέπουν; Αποδεχτείτε τον εαυτό σας και την εσωτερική μεταμόρφωση που βιώνετε. Έχετε τόσα πολλά μπροστά σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.