Τα 3 ζώδια που πρέπει να προσέξουν πολύ στη Νέα Σελήνη του Μαρτίου

The Jennettes
Τετάρτη 6 Μάρτιος 2019
photo-1492684689425-8012ed8d9408.jpg

Μία Νέα Σελήνη μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή και να ακολουθήσουμε ένα νέο μονοπάτι, αν η ζωή μας δεν πάει ακριβώς όπως την θέλουμε. Ωστόσο, όσο θετικό κι αν είναι αυτό, πάντα υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να μην καλωσορίσουν ακριβώς την αλλαγή και αυτά τα ζώδια θα πρέπει να προσέξουν πολύ στη σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων:

Kριός

Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους σε οτιδήποτε γύρω σας. Λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο της πνευματικότητά σας και έχει να κάνει με το υποσυνείδητό σας και τη διαίσθησή σας. Θα σας φέρει πιο κοντά στον εσωτερικό σας εαυτό και αν υπάρχουν άλυτα θέματα μέσα στην καρδιά σας, θα έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί να τείνετε προς την αυτοκαταστροφή για να τα λύσετε, αλλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο για ηρεμία.

Λέων

Αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει σκοτάδι και ένα συναίσθημα πως δεν κρατούν όλα για πάντα. Λαμβάνει χώρα στον 8ο οίκο του θανάτου και της αναγέννησής σας, πράγμα που σημαίνει πως θα σας σπρώξει προς το να αποδεχτείτε πως κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν για να ξεκινήσουν άλλα. Φερθείτε στον εαυτό σας με όση περισσότερη καλοσύνη μπορείτε.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο ευαίσθητο αστρολογικό οίκο απ' όλους: Τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει μία αλλαγή στις συνθήκες ζωής σας, όπως το να μετακομίσετε σε νέο σπίτι. Τα παλιά πρέπει να φύγουν και να έρθουν τα καινούρια. Μπορεί να σημαίνει επίσης πως η δυναμική στην οικογένειά σας αλλάζεις. Αυτά είναι κομμάτια της ζωής που όταν έρχονται αλλαγές είναι πολύ δύσκολο. Ο συγκεκριμένος οίκος, έχει να κάνει επίσης με την παιδική σας ηλικία, τη μητέρα σας και τις αρχές με τις οποίες μεγαλώσατε. Μπορεί να νιώθετε πως επιστρέφετε στις ρίζες σας και να βρείτε το κλείσιμο που χρειάζεστε μέσα από την οικογένεια.