ΖΩΔΙΑ

12/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

11 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920_6.jpg

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθείς με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργεί αναστάτωση και αβεβαιότητα μέσα από μία πληθώρα επιλογών και δυνατοτήτων, αλλά την ίδια στιγμή η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 12 Μαρτίου φαντάζει σαν την ασπίδα προστασίας απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία σειρά από υποχρεώσεις και δράσεις, που μπορούν πολύ εύκολα να θολώσουν το πρόγραμμα ανθρώπων που αναζητούν να βρουν την άκρη του νήματος. Αν χρειάζεται να ασχοληθείς με μία πληθώρα ζητημάτων μέσα σε σύντομα χρονικό διάστημα, να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο ή να λειτουργήσεις ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις, τότε φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος/η. Μπορεί το σώμα σου να μην είναι σε θέση να ακολουθήσει τις επιταγές του μυαλού σου, με αποτέλεσμα να φανείς ανακόλουθος/η ανάμεσα στη βούληση και την πεποίθηση, τη σκέψη και τη δράση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.