ΖΩΔΙΑ

21/3 Tι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Μαρτίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) και αρχής του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη δημιουργίας μίας νέας μορφής διαπροσωπικών σχέσεων. 

Αυτό που δε λύνεται θα πρέπει πλέον να κοπεί, αφού διαφορετικά καταντά επιζήμιο τόσο σωματικά όσο και οικονομικά. Μία σχέση εξάρτησης από ένα άτομο θα χρειαστεί να εξηγηθεί, να μετριαστεί, να επιλυθεί και να πετάξει από πάνω της την τραυματική παράμετρο που τη χαρακτηρίζει. Καλείσαι να αποφασίσεις αν αντέχεις να προχωρήσεις παρακάτω κάνοντας άλματα προσωπικής εξέλιξης ή θα συνεχίζεις να κοιτάζεις ευκαιρίες που περνούν μπροστά από τα μάτια σου, σαν θελκτικά αλλά φοβιστικά βαγόνια τρένου, και δεν τις εκμεταλλεύεσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.