ΖΩΔΙΑ

Τι είναι αυτό που κάνει το κάθε ζώδιο να κοκκινίζει


The Jennettes

21 Μαρτίου 2019

photo-1437915160026-6c59da36ede2.jpg

Ντρέπεστε εύκολα; Μπορεί να νιώθετε εξωστρεφείς και με αυτοπεποίθηση, όμως, τη στιγμή που τα μάγουλά σας γίνουν ροζ και κοκκινίσετε, σίγουρα θα αναρωτηθείτε γιατί σας το κάνει αυτό το σώμα σας. Κάποια ζώδια παρατηρούν πως κοκκινίζουν όταν τους κάνουν ένα κοπλιμέντο ή όταν κάποιος τους κοιτά με συγκεκριμένο τρόπο.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που κοκκινίζουν περισσότερο από άλλα, αλλά το κάθε ένα έχει σίγουρα τον λόγο του:

Kριός

Δε ντρέπεστε εύκολα, αλλά θυμώνετε γρήγορα. Μπορεί το πρόσωπό σας να γίνει κατακόκκινο όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε.

Ταύρος

Ο ρομαντισμός μπορεί να σας κάνει να κοκκινίσετε, όπως και ένα αισθησιακό άγγιγμα.

Δίδυμος

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε με τους άλλους, γι' αυτό όταν σας ζητούν να διαλέξετε μέρη για να φάτε ή ώρες για να συναντηθείτε, αυτό μπορεί να σας κάνε να κοκκινίσετε από πανικό και άγχος.

Καρκίνος

Η προσωπική σας ζωή είναι ακριβώς αυτό - προσωπική. Και θέλετε να το διατηρήσετε αυτό. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να σκάψει βαθύτερα και να μάθει περισσότερα για εσάς, θα σας κάνει να κοκκινίσετε και να προσποιηθείτε πως δεν έχετε παρελθόν.

Λέων

Το να σας αγνοούν είναι απαράδεκτο για εσάς. Αν κάποιος άλλος γίνει το επίκεντρο της προσοχής, το κόκκινο πρόσωπό σας θα δείξει πόσο σας έχει συγχίσει αυτό.

 

Παρθένος

Είστε εργατικοί και με κριτική σκέψη. Κοκκινίζετε όταν κάνετε ένα λάθος, επειδή πιστέυετε πως κάθε λάθος είναι ταπεινωτικό. Μην κρίνετε τον εαυτό σας τόσο σκληρά - όλοι κάνουν λάθη.

Ζυγός

Κοκκινίζετε όταν είστε μόνοι σε δημόσιους χώρους. Θέλετε να νιώθετε πως είστε μαζί με κόσμο συνεχώς και δεν θα σας αφήνουν απ' έξω.

Σκορπιός

Αγαπάτε βαθιά και απεχθάνεστε βαθύτερα. Οι σχέσεις σας είναι τα πάντα για εσάς, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τα "αν". Ψάχνετε συνεχώς την αλήθεια και κοκκινίζετε από ζήλια όταν σκέφτεστε όλους τους λόγους που μπορεί να μη δουλέψει η σχέση σας.

 

 

Τοξότης

Ως Τοξότης, χρειάζεστε ελευθερία και το πρόσωπό σας θα γίνει κατακόκκινο αν συνειδητοποιήσετε πως βρίσκεστε με έναν σύντροφο που δεν θα σας αφήνει να κάνετε αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως

Ξέρετε πως να διατηρείτε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, αλλά οτιδήποτε αρνητικό προς την οικογένειά σας μπορεί να σας κάνει να κοκκινήσετε από απόλυτο θυμό.

Υδροχόος

Το να βλέπετε ανθρώπους να μάχονται για έναν σκοπό σας φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπο και χρώμα στα μάγουλα. Σας αρέσουν οι άνθρωποι με ιδέες και θέλετε να βρίσκεστε κοντά τους.

Ιχθείς

Δεν μπορείτε να αντέξετε όταν οι φίλοι ή η οικογένειά σας φέρνουν στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις. Το παρελθόν πρέπει να μείνει παρελθόν και όταν κάποιος σας υπενθυμίζει κάτι από τότε, κοκκινίζετε και θέλετε να φύγετε αμέσως.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.