ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που απατούν αργότερα μέσα στον γάμο


The Jennettes

26 Μαρτίου 2019

photo-1497120573086-6219573cf71c.jpg

Η απιστία μπορεί πολλές φορές να θεωρείται ένα νεανικό λάθος ή ένα χρόνια πρόβλημα που πολλοί δεν μπορούν να ξεπεράσουν. Αλλά η απιστία δε ξεκινά πάντα νωρίς τη ζωή και κάποιοι χρειάζονται χρόνια για να σκεφτούν να απατήσουν. Κι όταν μιλάμε για τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν, η αστρολογία μπορεί να εξηγήσει το γιατί είναι κάτι παραπάνω από ένα αθώο λαθάκι στα νεανικά χρόνια κάποιων ζωδίων: 

Kριός

Ο Κριός είναι ένας αφοσιωμένος σύντροφος. Αν, ωστόσο, μετά από χρόνια, ο σύντροφός τους έχει πρόβλημα επικοινωνίας, ή τους απογοητεύσει με κάποιον τρόπο, μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη ανάγκη να αφήσουν τη σχέση τους να παρακμάσει. Η απιστία του Κριού δεν έχει να κάνει με τη θέλησή του να πληγώσει τον σύντροφό του, αλλά περισσότερο με μία αίσθηση εσωτερικής διαμάχης. 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πιστοί και παραμένουν δεσμευμένοι σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, το ζώδιο αυτό αλλάζει πολύ με τον χρόνο. Κι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις του. Αν παντρευτεί νωρίς (πριν τα 25) ή πριν κάνουν το πρώτο βήμα για τους στόχους τους στη ζωή, έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν αργότερα, αφού θα νιώθουν πως δεν είναι πια τόσο συνδεδεμένοι με τον σύντροφό τους. Ωστόσο, ο Αιγόκερως μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό, διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία καθόλη τη διάρκεια της σχέσης.

Υδροχόος

Παρότι είναι ένα σταθερό ζώδιο, οι γοητευτικοί Υδροχόοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο λεγόμενο "mid-life crisis", περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η συμπεριφορά τους προς τη δέσμευση, θα αλλάξει. Πιθανόν να μείνουν παντρεμένοι ή δεσμευμένοι στη σχέση τους, αλλά θα αναζητήσουν διέγερση εκτός γάμου. Το κλειδί για να το αποφύγετε αυτό είναι να τους κάνετε να αναρωτιούνται, έτσι ώστε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον τους. Μία φρέσκια σχέση θα τους κρατήσει από το να παραστρατήσουν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.