ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που φιλάνε καλύτερα


The Jennettes

29 Μαρτίου 2019

freestocks-org-547544-unsplash1.jpg

Όπως και σε κάθε άλλο πράγμα, έτσι και στο φιλί, υπάρχουν μερικά ζώδια που τα πάνε λίγο καλύτερα από τα άλλα. Φυσικά, ένα καλό ή ένα κακό φιλί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική. Σίγουρα το πάθος και το πόσο μας αρέσει ο άλλος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, πάντως αν ψάχνετε κάποιον που φιλάει καλά, ψάξτε στους εκπροσώπους των παρακάτω ζωδίων.

1. Κριός

Φιλάνε καλά, επειδή θέλουν να φιλάνε καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δώσετε το σήμα ότι κάνουν καλή δουλειά, και θα κάνουν ακόμα καλύτερη. Αν σας φιλάει Κριός, δεν προσποιείται. Δίνει την ψυχή του σε αυτό το φιλί.

2. Ταύρος

Ένα ζώδιο γεμάτο πάθος. Οι Ταύροι απολαμβάνουν την τέχνη του φιλιού, και το κάνουν καλά. Δεν ξέρουμε τι φταίει, πάντως τους βγαίνει φυσικά και το φιλί τους θα σας ενθουσιάσει. Και ο ενθουσιασμός σας θα ενθουσιάσει εκείνους.

3. Καρκίνος

Η σαγηνευτική τους φύση τους κάνει σίγουρα αξιαγάπητους, ακόμα κι αν απλώς μιλάτε μαζί τους. Και πού να δείτε αν τους φιλήσετε. Είναι μια εμπειρία ζωής το φιλί με έναν Καρκίνο, και υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό, που θα σας κάνει να θέλετε κι άλλο.

4. Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να σας εντυπωσιάσουν με οτιδήποτε κι αν κάνουν, κι ακόμα περισσότερο αν αυτό αφορά έρωτα και πάθος. Φιλάνε με σκοπό να σας καταπλήξουν και το καταφέρνουν - ίσως φιλάνε καλύτερα από όλο τον ζωδιακό κύκλο.

5. Σκορπιός

Οι Σκορπιοι δε θέλουν να σας φιλήσουν, απλώς αν έχετε ένα ειδύλλιο, είναι δυσκολο να το αποφύγουν. Αυτό που τους κάνει τόσο καλούς, είναι ότι το βλέπουν ως πρόκληση και δε θέλουν να θεωρηθούν κάτι λιγότερο από παθιασμένοι, εντυπωσιακοί παρτενέρ.

6. Τοξότης

Αν θέλετε να φιλήσετε κάποιον που δεν νοιάζεται για το πώς βλέπετε το φιλί του, φιλήστε σήμερα έναν Τοξότη. Καλό είναι να περιμένετε ένα διαφορετικό φιλί από τα συνηθισμένα. Οι Τοξότες δεν έχουν έρθει για να σας εντυπωσιάσουν αλλά γιατί το απολαμβάνουν. Απολαύστε το κι εσείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.