ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που σας παρεξηγούν, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

photo-1504836054726-3e36882ddaf9.jpg

Όταν κάποιος είναι αγενής μαζί μας χωρίς λόγο, μπορεί να είναι αρκετά σοκαριστικό. Κι ενώ τα αρνητικά χαρακτηριστικά ενός ζωδίο είναι συνήθως χαρακτηριστικά που νιώθουμε πως δικαίως τα έχουμε, οι άλλοι μπορεί να τα μεταφράσουν με πιο επικριτικό τρόπο. Μερικές φορές οι άλλοι μπορεί να γίνουν περίεργοι, γι' αυτό είναι καλό να καταλάβουμε το γιατί έτσι ώστε να το αποφύγουμε στο μέλλον. 

Αυτός είναι ο λόγος που οι άλλοι μπορεί να μας παρεξηγήσουν σύμφωνα με το ζώδιό μας:

Κριός: Σας βλέπουν ως επιθετικούς

Όταν οι Κριοί θέλουν κάτι, θα το πάρουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι άλλο. Αυτό οι υπόλοιποι μπορεί να το εκλάβουν ως επιθετικό.

Ταύρος: Σας βλέπουν ως πεισματάρηδες

Οι Ταύροι θέλουν να κάνουν τα πάντα με τον τρόπο τους. Αυτό οι άλλοι μπορεί να το εκλάβουν ως πείσμα.

Δίδυμος: Σας βλέπουν ως ασταθείς

Οι Δίδυμοι θέλουν να έχουν ποικιλία και μερικές φορές ίσως να μην κάνουν αυτά που έχουν πει. Και γι' αυτό μπορεί να εκνευρίσουν τους άλλους, αν εκείνοι δεν τους καταλαβαίνουν.

Kαρκίνος: Σας βλέπουν ως όχι και τόσο αφοσιωμένους φίλους

Τα άλλα ζώδια συχνά δεν καταλαβαίνουν το συναισθηματικό βάθος των Καρκίνων. Γι' αυτό, όταν συγκρατείστε, οι άλλοι πιστεύουν πως απομακρύνεστε όταν εμφανίζονται προβλήματα κι αυτό τους κάνει σκληρούς απέναντί σας.

Λέων: Σας βλέπουν ως αλαζόνα

Επειδή οι Λέοντες έχουν πολλή αυτοπεποίθηση, αυτό οι άλλοι μπορεί να το εκλάβουν ως ότι περηφανεύεστε και καυχιέστε.

Παρθένος: Σας βλέπουν ως πολύ επικριτικούς

Ο πρακτικός Παρθένος μπορεί να κάνει τα πιο ευαίσθητα ζώδια να νιώθουν άβολα. Γι' αυτό και οι άλλοι μπορεί να σας επιτίθονται.

Ζυγός: Σας βλέπουν ως άπιστους

Θέλετε να έχετε πολλές επιλογές, κι αυτό οι άλλοι το βλέπουν ως ότι δεν είστε αρκετά πιστοί ή αφοσιωμένοι.

Σκορπιός: Σας προσάπτουν στερεότυπα

Οι Σκορπιοί είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Μερικές φορές έχετε κακή φήμη για το ότι είστε κακοί και εκδικητικοί, αλλά απ' όλα τα ζώδια αναγνωρίζετε το πώς σας εκλαμβάνουν οι άλλοι και το διαχειρίζεστε τέλεια - είναι δικό τους πρόβλημα.

Τοξότης: Δεν καταλαβαίνουν την οπτική σας

Για τα ζώδια που είναι λίγο πιο αρνητικά, η οπτική του Τοξότη μπορεί να φαίνεται λίγο απειλητική. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι το πώς σκέφτεστε, αλλά αγνοήστε τα άσχημα σχόλια και συνεχίστε να ζείτε τη ζωή σας με θετικότητα.

Αιγόκερως: Σας βλέπουν ως βαρετούς

Οι Αιγόκεροι έχουν στόχους και θέλουν να τους πετύχουν, γι' αυτό οι άλλοι μπορεί να νομίζουν πως είναι βαρετοί, αφού το μόνο που σκέφτονται είναι η δουλειά.

Υδροχόοι: Σας βλέπουν ως αμερόληπτους

Αυτό για το οποίο σας επικρίνουν οι άλλοι - το ότι είστε απομακρυσμένοι από τα συναισθήματα - μπορεί να είναι αυτό που σας βοηθά να ξεπεράσετε τις πιο δύσκολες καταστάσεις. 

Ιχθείς: Σας βλέπουν ως πολύ καλούς

Οι Ιχθείς είναι τα πιο ευαίσθητα και καλά ζώδια, γι' αυτό και όταν οι άλλοι έχουν άσχημες στιγμές, μπορεί να το βγάλουν επάνω σας. Ωστόσο, έχετε τη συναισθηματική δύναμη να το διαχειριστείτε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.