ΖΩΔΙΑ

Ποιο ζώδιο πρέπει να παντρευτείτε σύμφωνα με την αστρολογία


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

drew-coffman-100876-unsplash.jpg

Ο γάμος δεν είναι για όλους. Πώς όμως μπορείτε να ξέρετε με ποιον μπορείτε να ταιριάξετε καλύτερα ή ποιος είναι καταλληλότερος; Η αστρολογία μπορεί να μας δώσει ορισμένες απαντήσεις σε αυτό, καθώς έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν, αλλά και για τους χαρακτήρες που είναι περισσότερο συμβατοί μεταξύ τους. Δείτε πως το κάθε ζώδιο αντιλαμβάνεται την έννοια του γάμου και αποφασίστε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

Κριός

Ο άντρας Κριός έχει ισχυρή προσωπικότητα. Αναλαμβάνει ευθύνες και δε φοβάται τις συγκρουσεις. Στον γάμο είναι πολύ αξιόπιστος και μπορείτε να τον εμπιστευθείτε. Μερικές φορές γίνεται ισχυρογνώμων, οπότε χρειάζεται μια σύζυγο που μπορεί τόσο να τον εκτιμήσει, όσο και να είναι ειλικρινής μαζί του όταν το παρακάνει.

Ταύρος

Είναι ο απόλυτος άντρας πάροχος. Είναι σταθερός και παραδοσιακός και θέλει να κάνει την οικογένειά του ευτυχισμένη. Είναι άτομο που μπορεί και προτίθεται να δεσμευτεί, ενώ εντός του γάμου περιμένει στοργή και φροντίδα.

Δίδυμος

Αν ψάχνετε έναν παραδοσιακό τύπο, προθυμο να προσφέρει, ΔΕΝ είναι ο Δίδυμος. Είναι γοητευτικός, και πιθανόν θα συνεχίσει να φλερτάρει ακόμα και παντρεμένος. Η ζωή μαζί του μπορεί να είναι γεμάτη ενδιαφέρον, εκτός αν νιώσει καταπιεσμένος από τη σχέση του.

Καρκίνος

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για τον άντρα Καρκίνο. Είναι αφοσιωμένος και καλόψυχος. Είναι επίσης ευθραυστος συναισθηματικά κι αυτό τον κάνει λεκτικά επιθετικό και ενδεχομένως να έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού. Χρειάζεται μια δυνατή γυναίκα που μπορεί να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή του και να τον κάνει να νιώσει εμπιστοσύνη.

Λέων

Ο άντρας Λέων θα ξεχωρίσει σε έναν χώρο από τη γοητευτική συμπεριφορά του. Ως πατέρας επικοινωνεί καλά με τα παιδιά του και είναι παρών. Τον ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα του, και για αυτό χρειάζεται δίπλα του μια σύντροφο γεμάτη χάρη και επίπεδο, που θα του δίνει τον σεβασμό που επιθυμεί.

Παρθένος

Οι άντρες Παρθένοι είναι οι πιο έμπιστοι του ζωδιακού κύκλου. Δουλεύουν πολύ και είναι αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους, αν αισθάνονται ότι οι σύντροφοί τους είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο της σχέσης και του γάμου. Αυτός ο τύπος ψάχνει κάποια να μοιραστεί τη ζωή του, αλλά θα πάρει χρόνο να τη γνωρίσει πριν δεσμευτεί. Χρειάζεται μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που θα του δείξει ότι οι γνώμες των άλλων δεν έχουν σημασία, και τότε θα δείξει πόσο εξαιρετικός σύντροφος μπορεί να γίνει.

Σκορπιός

Αν δεν έχετε υπομονή, το να ερωτευτείτε Σκορπιό μπορεί να είναι δύσκολο. Έχει συνήθως περάσει άσχημα στο παρελθόν του και είναι ευαίσθητος. Μπορεί να ζηλέψει και να γίνει εμμονικός και απαιτητικός.

Τοξότης

Ψάχνει πάντα την περιπέτεια και την επόμενη εμπειρία, οπότε δυσκολεύεται να παραμείνει πρακτικός. Όταν ερωτεύεται παθιάζεται, ωραιοποιεί και ίσως γίνεται εμμονικός. Αυτό οδηγεί συχνά σε απογοητεύσεις. Χρειάζεται μια σύντροφο ανεξάρτητη, διασκεδαστική και πρόθυμη να μοιραστεί τις ιδέες του, προκειμένου να διαρκέσει η σχέση.

Αιγόκερως

Μερικές φορές μοιάζει να μην έχει χιούμορ. Είναι αφοσιωμένος στην καριέρα του και θα καθυστερήσει το γάμο μέχρι να βρει το σωστό άτομο. Είναι κατά βάθος ευαίσθητος αλλά μπορεί να δείχνει κλειστός, αυστηρός, κι απόμαρκος. Χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον σκέφτεται και θα λαμβάνει υπόψιν την περίεργη διάθεσή του.

Υδροχόος

Ένας άντρας Υδροχόος σπανίως κάνει για γάμο. Είναι απρόβλεπτος και τον ενδιαφέρει κυρίως η ελευθερία του. Ακόμα και με τη σωστή γυναίκα θα ήταν επιφυλακτικός στο θέμα του γάμου. Μπαίνει εύκολα σε σχέση, αλλά φεύγει εξίσου εύκολα. Χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια με πολλή αυτοπεποίθηση.

Ιχθύς

Για τον άντρα Ιχθύ, ο γάμος είναι ένα θέμα άσπρο ή μαύρο. Είναι πολύ έτοιμος να πέσει με τα μούτρα, ή να πάρει πολύ χρόνο γι αυτό. Είναι ιδεαλιστής και δείχνει πολλή αγάπη, αλλά μπορεί να κλειστεί πολύ. Χριεάζεται μια γυναίκα προσγειωμένη και σταθερή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.