ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 24/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Απριλίου 2019

clock-1096054_1920_6_0_0_0_0_0.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω την Τετάρτη 24 Απριλίου και το τετράγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό, σε συνδυασμό με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σηματοδοτούν μία ημέρα που μπορεί να φέρει έντονες και σοβαρές σκέψεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Είναι πιθανό να προσγειώνεσαι απότομα σε μία πραγματικότητα με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και σε ένα περιβάλλον που είναι σε θέση να σε πιέσει και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως η πρωτοβουλία κινήσεων είναι μία ουτοπία. Θα προσπαθήσεις να αντιπαρατεθείς με άτομα που διαθέτουν ισχύ και εξουσία, θα παλέψεις ώστε να αναδείξεις τη δική σου οπτική γωνία και να διεκδικήσεις το προσωπικό σου μερίδιο κέρδους, αλλά δεν είναι απαραίτητα εφικτό πως θα νικήσεις όλους τους αντιπάλους. Αν κάποια στιγμή δεις πως καταλήγεις σε αδιέξοδο, τότε θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να θελήσεις να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω, αφού η αμυντική στάση μπορεί να έχει μεγαλύτερα οφέλη από την κατά μέτωπο επίθεση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.