ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι


12 Μαΐου 2019

brooke-cagle-52216-unsplash.jpg

Η εύρεση ενός αληθινού φίλου που θα είναι αξιόπιστος και ευγενικός είναι αρκετά δύσκολη. Εάν όμως τον βρείτε θα θέλετε να τον κρατήσετε για πάντα στη ζωή σας. Και ενώ κάθε φιλία είναι διαφορετική υπάρχουν κάποιες ζωδιακές ενδείξεις για το ποια ζώδια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Κριός

Οι κριοί έχουν το ταλέντο να σας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους και να σας ωθούν να δοκιμάσετε πράγματα μαζί τους. Το μόνο αρνητικό του κριού σαν φίλος είναι ότι λειτουργεί απερίσκεπτα και όσο εύκολα μπορεί να κάνει φιλίες άλλο τόσο εύκολα μπορεί να τις διαλύσει. Παρόλα αυτά ένας Κριός φίλος είναι ειλικρινής και μπορείς να βασιστείς πάνω του.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αξιόπιστοι και πάντα στο πλευρό των φίλων τους. Εάν μάλιστα καταφέρετε αν βγάλετε από μέσα τους όλα όσα νιώθουν, η φιλία σας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι ζούνε μέσα από τις φιλίες τους. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για εκείνους, παρόλο που δεν κάνουν εύκολα φιλίες. Εάν όμως αποκτήσετε φίλο έναν δίδυμο θα είστε πολύ τυχεροί καθώς θα έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο στη ζωή σας.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουν όποιον τους έχει ανάγκη, αλλά έχουν πολύ λίγους φίλους. Για τους Λέοντες η φιλία είναι ένας ιερός δεσμός, γι αυτό και γίνονται πολύ καλοί φίλοι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.