ΖΩΔΙΑ

Τι δώρο να πάρετε στη μαμά σας για τη Γιορτή της Μητέρας, σύμφωνα με το ζώδιό της


11 Μαΐου 2019

edward-cisneros-415601-unsplash1.jpg

Λουλούδια, κάρτες, κοσμήματα... όλα είναι υπέροχα. Αλλά για τη Γιορτή της Μητέρας, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει πολύ στο τι πραγματικά θέλει η μητέρα σας. Μερικές φορές το καλύτερο δώρο μπορεί να είναι να πείτε σε μία μαμά Κριό "Είχες δίκιο" ή να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με μία μαμά Ζυγό.

Δείτε παρακάτω τι θέλει πραγματικά η μαμά σας στην αυριανή Γιορτή της Μητέρας ανάλογα με το ζώδιό της:

Κριός

Η μαμά Κριός είναι super-μαμά και δε θέλει τίποτα περισσότερο από το να ακούσει αυτές τις λέξεις: "Είχες δίκιο". Αφήστε τη να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο για μία φορά. Πηγαίντε την στο αγαπημένο της εστιατόριο ή δείτε την αγαπημένη της ταινία.

Ταύρος

Όμορφα λουλούδια σε ένα κομψό κουτί, μαζί με ένα εξίσου όμορφο δώρο: Ένα μαντήλι, ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ. Αγαπούν το καλό γούστο και φυσικά, ένα όμορφο παρουσιαστικό.

Καρκίνος

Με την μαμά Καρκίνο δεν είστε πολύ πολύ μεγάλη για να ποζάρετε για μία επαγγελματική οικογενειακή φωτογραφία - και όσο περισσότερα μέλη της οικογένειας είναι μέσα τόσο το καλύτερο για τη μαμά σας.

Λέων

Η μαμά Λέων θέλει κάτι επίσημο: Πηγαίντε την για brunch και μετά σε μία παράσταση ή μία νέα ταινία. Μετά, πηγαίντε για ένα ποτό και λίγο χορό - και χορέψτε μαζί της σαν να ήσασταν σε ταινία!

Παρθένος

Στην μαμά Παρθένο αρέσει να συζητά - και όχι απλά small talk. Θέλει να ξέρει τις ελπίδες, τα όνειρα και τις απόψεις σας - και φυσικά να μοιραστεί και τις δικές της. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί της.

Ζυγός

Στην μαμά Ζυγό αρέσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Λουλούδια, λίγες ώρες σε ένα spa, πηγαίντε για μανικιούρ ή απολαύστε ένα ωραίο γεύμα μαζί. Πείτε της πόσα σημαίνει για εσάς και όλους τους λόγους - θα το εκτιμήσει.

Σκορπιός

Θυμάστε όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες με τη μαμά σας ως παιδί; Ό,τι κι αν ήταν, κάντε αυτό! Της αρέσει να νιώθει πως έχετε έναν δυνατό δεσμό, κάνοντας πράγματα οι δυο σας που απολαμβάνετε. Θυμήστε της πως είναι αναντικατάστατη, θυμίζοντάς τις όμορφες αναμνήσεις!

Τοξότης

Η αυθόρμητη μαμά Τοξότης θέλει να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως, οπότε διασκεδάστε μαζί της όλη μέρα. Πηγαίντε σε μία νέα περιπέτεια, όπου θα ανακαλύψετε μαζί κάτι καινούριο.

Αιγόκερως

Η μαμά Αιγόκερως εργάζεται σκληρά, οπότε δώστε της μία μέρα που δεν θα κάνει καμία δουλειά. Κάντε τις δουλειές της για εκείνη και αφήστε τη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Υδροχόος

Η αυθόρμητη μαμά Υδροχόος, απολαμβάνει οτιδήποτε απρόσμενο. Ανακαλύψτε την πόλη μαζί της ή πηγαίντε μία εκδρομή κοντά στη θάλασσα. Μπορείτε να της κάνετε μία έκπληξη, επίσης - θα το εκτιμήσει πολύ!

Ιχθείς

Αναγνωρίστε όλες τις θυσίες που έχει κάνει για εσάς και πείτε της πόσο εκτιμάτε το ότι έχει υπάρξει εκεί για εσάς πάντα. Οργανώστε κάτι για εκείνη που θα την εντυπωσιάσει και θα τη συγκινήσει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.