ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 10/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

11 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920_6.jpg

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο το Σάββατο 11 Μαΐου δείχνει πως οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε καταστάσεις που εμπεριέχουν δυσκολία στην επικοινωνία. 

Η απόλυτη άποψη μοιάζει με την παγίδα που οδηγεί σε εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις, αφού πιθανότατα να απουσιάζει η ευέλικτη ματιά απέναντι στα πράγματα. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα οδηγήσει τις συζητήσεις σε αδιέξοδο, αφού φαίνεται πως υπάρχουν αμετακίνητες θέσεις και απόψεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, μπορεί να προκύψει μία κατά μέτωπο σύγκρουση με στόχο να ξεκαθαρίσει ποια πλευρά έχει το πάνω χέρι και ποια πλευρά θα χρειαστεί να κάνει βήματα προς τα πίσω ή να αποχωρήσει από το τερέν. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μία τέτοια προοπτική μοιάζει να αποδυνάμωση μίας ομάδας, εφόσον χάνεται η δυναμική που θα μπορούσε να προσφέρει ένα κομμάτι αυτής. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.