ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που ακυρώνουν συνέχεια όταν έχετε κανονίσει


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

photo-1485217988980-11786ced9454.jpg

Είναι εύκολο να συμφωνούμε σε διάφορα πλάνα της στιγμής, σωστά; Μιλάμε με κάποιον και νιώθουμε ενθουσιασμό να τους συναντήσουμε ξανά, αλλά όταν έρθει εκείνη η στιγμή δεν έχουμε πια την ίδια όρεξη και θα πρέπει να βρούμε κάποια δικαιολογία.

Ποια είναι, όμως, τα ζώδια που ακυρώνουν συνεχώς πλάνα;

Δίδυμος

Όλοι γνωρίζουν για την διπλή φύση του Διδύμου - υπάρχουν δύο άνθρωποι εκεί μέσα: Ένας που θέλει να κάνετε παρέα και ο άλλος που δε θέλει πια. Είναι τυχαίο το ποια πλευρά του εαυτού τους θα αναλάβει τη μέρα που έχετε κανονίσει. Έχουν μιλήσει με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν πέντε διαφορετικές επιλογές για την ίδια μέρα. Ένα άλλο πλάνο μπορεί να ακούγεται πιο διασκεδαστικό. Και είναι τόσο καλοί ψεύτες που δεν θα καταλάβετε τίποτα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν πάρα πολύ να είναι αρεστοί, οπότε είναι δύσκολο για εκείνους να σας πουν "όχι" όταν τους ρωτήσετε αν θέλουν να βγείτε. Θα δουν πόσο ενθουσιασμένοι είστε και δεν θα θέλουν να σας απογοητεύσουν, οπότε θα πουν ναι απλά για να σας κάνουν χαρούμενους. Ακόμα κι αν ελπίζουν πως θα το ξεχάσετε, σχεδιάζουν να σας πουν πως κάτι έγινε και δεν μπορούν. Φυσικά, θα σας το πουν με μήνυμα έτσι ώστε να μη χρειαστεί να δουν την απογοήτευση στο πρόσωπό σας.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός νιώθει off, το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να εμφανιστεί σε κάποιο κοινωνικό event μαζί σας και να υποκρίνεται πως όλα είναι καλά. Τους κάνει να νιώθουν ακόμα χειρότερα το να λένε ψέματα για το πώς νιώθουν. Οπότε αυτό που θα κάνουν είναι να σας πουν πόσο λυπούνται και να σκαρφιστούν κάποια μυστηριώδη γρίπη. Αυτό που θα κάνουν στην πραγματικότητα είναι να βρίσκονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους μόνοι ή να κάνουν παρέα με κάποιον άλλον. Ωστόσο, έχει να κάνει περισσότερο με το ότι μπορεί να νιώθουν πιο άνετα να είναι κακόκεφοι με εκείνον τον κάποιον παρά με εσάς.

Ιχθείς

Καταρχάς, είναι από μόνο του περίεργο το ότι ο Ιχθύς έκανε πλάνα μαζί σας εξαρχής και στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να εκλάβατε διαφορετικά τη συζήτηση. Ο Ιχθύς σιχαίνεται τα πλάνα και είναι πολύ καλός στο να τα αποφεύγει εντελώς. Αλλά όταν κάνει το λάθος να συμφωνεί σε κάτι, απλά θα αρχίσει να λέει ψέματα. Είναι γνωστοί για μηνύματα του είδους "Συγγνώμη, μόλις το είδα!" μερικές ώρες μετά ή κάτι άλλο τύπου "Αχ, νόμιζα πως εννούσες την επόμενη Παρασκευή". Θα παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως εντελώς αναξιόπιστους έτσι ώστε να μην προσπαθήσετε να κανονίσετε μαζί τους ποτέ ξανά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.