Τα ζώδια που δεν τους αρέσει να τους αγγίζουν

The Jennettes
Τετάρτη 15 Μάιος 2019
photo-1555817132-c5ec1afbd2a0.jpg

Δεν αρέσει σε όλους να τους αγκαλιάζουν - και υπάρχουν κάποια ζώδια που προτιμούν να δείχνουν τρυφερότητα με άλλο τρόπο. Είναι φυσιολογικό να προτιμάτε να δείχνετε αγάπη με λόγια ή με πράξεις και όχι με σωματική επαφή, ειδικά αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια:

Υδροχόος

Αν σας αρέσει να σας αγγίζουν συνεχώς, ο Υδροχόος δεν είναι το ζώδιο για εσάς. Ένας Υδροχόος απομακρύνετε από κάθε συναισθηματική έκφραση κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τη σωματική επαφή. Είναι το νούμερο ένα ζώδιο που σιχαίνεται να τον αγγίζουν. 

Λέων

Ενώ ένας Λέων απολαμβάνει να έχει όλα τα βλέματα επάνω του, θα προτιμούσε να μην τον αγγίζουν. Είναι συχνά ψυχρός και δεν αντιμετωπίζει καλά την απόρριψη. Το άγγιγμα είναι ένδειξη τρυφερότητας και αδυναμίας για εκείνον, οπότε δεν το προτιμούν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα συγκρατήσει κάθε είδους σωματική επαφή, μέχρι να σας εμπιστευθεί εντελώς, επειδή είναι εξαιρετικά υπεύθυνος και πειθαρχημένος. Είναι απαισιόδοξος, οπότε θα περιμένει το χειρότερο, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει πως δεν θα εξαφανιστείτε.

 

TRENDING ARTICLES