ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα σας χαρίσουν την καρδιά τους


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

photo-1541089404510-5c9a779841fc.jpg

Είναι μερικά ζώδια που νοιάζονται πολύ - για τις σχέσεις, τους φίλους, την οικογένεια, τη δουλειά, τη φήμη τους. Έχουν πολύ ειλικρινή συναισθήματα και δίνουν την καρδιά τους με ευχαρίστηση. Αυτά τα ζώδια είναι πολύ ξεκάθαρα με τα συναισθήματά τους, ακόμα κι αν μερικές φορές νοιάζονται υπερβολικά για τους άλλους: 

Ταύρος

Ο Τάυρος νοιάζεται κυρίως για το να δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλον στη ζωή του για εσάς. Είναι σαν να δημιουργεί μία μικρή θέση στην καρδιά του για εσάς, όταν σας νοιάζεται. Και όταν νοιάζεται, νοιάζεται πραγματικά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος νοιάζεται πολύ για τους ανθρώπους στη ζωή του, αλλά νοιάζεται και για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον. Μαθαίνει πως να διαχειρίζεται την ευαίσθητη πλευρά του κάθε μέρα, αλλά ακόμα έχει δυσκολία στο να παραδεχτεί πως μπορεί να γίνει πολύ ανασφαλής ανά στιγμές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τείνει να υψώνει τείχη όταν πληγώνεται ή όταν επεξεργάζεται μερικά δύσκολα συναισθήματα, αλλά δεν είναι επειδή δε νοιάζεται. Στην πραγματικότητα είναι επειδή νοιάζεται πολύ. Ως ζώδιο του νερού, είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και μπορεί απλά να μην ξέρει πώς να εκφράσει αυτά που νιώθει, αλλά τα νιώθει.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.