ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 22/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

22 Μαΐου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με το Νότιο Δεσμό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την Τετάρτη 22 Μαΐου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) μπροστά σε περιστάσεις κρίσεως που απαιτούν ικανότητα διαχείρισης και επίλυσης. 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να αποφύγεις τις γνώριμες κακοτοπιές, να αρνηθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που σε περιχαρακώνει μακριά από πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μέλλον μεταξύ σας, να αποφύγεις να κλείσεις τα αυτιά σου σε ευκαιρίες και προοπτικές που σε ανανεώνουν. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με γνώριμα κομμάτια του εαυτού σου που σε κάνουν να λειτουργείς με τρόπο που δεν είναι λειτουργικός, κάτι που σημαίνει πως έχεις την ευκαιρία να αποκοπείς από κάποιες τέτοιες κακές συνήθειες. Φρόντισε να λειτουργήσεις με σαφήνεια, γνωρίζοντας πως δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος/η, ακόμα και αν πιστεύεις πως υπάρχουν σκιές κάτω από τις οποίες μπορείς να κρυφτείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.