ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τη Νέα Σελήνη στις 3/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920_6_0.jpg

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου στη 12η μοίρα των Διδύμων μοιάζει να θέλει να φέρει φρέσκο αέρα σε ζωές ανθρώπων που έχουν δυσκολέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η ευκαιρία για να περάσεις χρόνο με άτομα που είναι νέα στην ηλικία ή στον τρόπο σκέψης είναι παρούσα και δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη. Φρόντισε να έρθεις σε επαφή μαζί τους, γιατί μέσα από αυτή την προοπτική καταφέρνεις να αδειάσεις το μυαλό σου από απόψεις και σκέψεις που καταφέρνουν να σε βαραίνουν και να σε αναγκάζουν το μέλλον με σκούρα χρώματα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να δοθεί εμπιστοσύνη σε νέα άτομα που αποφασίζουν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και εξουσίας. Η σκυτάλη θα περάσει στα χέρια τους με στόχο να φανεί πως  η εποχή προστάζει για μία μετάθεση των ευθυνών σε νεότερες γενιές. Αυτή η πράξη μπορεί να δείχνει πως ο παροπλισμός των μεγαλύτερων γενιών έρχεται και μέσα από το αναγκαστικό τους πέρασμα σε δεύτερους ρόλους, αφού υπάρχει η σωματική αλλά και η πνευματική κόπωση και γήρανση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.