ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

20 Ιουνίου 2019

ronypwknrqoo3ag4xf3r_kinsey.jpg

Ο ανάδρομος Ερμής για τη φετινή σεζόν ξεκινά στις 7 Ιουλίου και τελειώνει στις 31 Ιουλίου. Όπως θα γνωρίζετε, όταν ο πλανήτης αυτός είναι ανάδρομος, φέρνει διάφορες δυσκολίες και εμπόδια στην επικοινωνία, στη τεχνολογία και στις μεταφορές.

Η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία θα επηρεάσει μερικά ζώδια περισσότερο από άλλα, οπότε εκείνοι θα χρειαστεί να πάρουν λίγο περισσότερο χρόνο να σκεφτούν και να αναθεωρήσουν:

Δίδυμος

Δίδυμοι, το ξέρετε πως το κουτσομπολιό είναι η αχίλλειος πτέρνα σας, οπότε κάντε ό,τι μπορείτε για να προστατευθείτε αυτή την περίοδο - ή αλλιώς θα ρισκάρετε μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, αφού θα βρίσκεστε μέσα σε μία θάλασσα από κουτσομπολιό και δράμα.

Καρκίνος

Η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς - αλλά με τον Ερμή ανάδρομο, θα νιώθετε αυτά τα συναισθήματα ακόμα πιο έντονα. Θα έχετε συνεχείς εναλλαγές στη διάθεσή σας - από τα ψηλά στα χαμηλά και πάλι το ίδιο.

Λέων

Αξίζετε να λάμπετε τη σεζόν των γενεθλίων σας - αλλά η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να βάλει εμπόδια σε αυτό. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ανάδρομης πορείας θα είναι στο ζώδιό σας, πράγμα που θα σας κάνει να ξεχνάτε συνεχώς και να νιώθετε εξαντλημένοι. Πάρτε χρόνο να τσεκάρετε κάθε τι δύο φορές και ξεκουραστείτε.

Παρθένος

Σας αρέσει η λεπτομέρεια και η αναστάτωση που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη σύγχιση. Μπορεί να σας δημιουργήσει παρανοϊκές σκέψεις και να νομίζετε πως όλοι μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Προσπαθήστε να μην βγάζετε συμπεράσματα και να θυμάστε πως κανείς δεν επικοινωνεί σωστά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.